Lækker Reje Salat

Hvordan går det egentlig med Mette i dag…?

Halløjsa 🙂

Så er det blevet den 14 November 2016 og jeg tænkte at det var rart og få skrevet lidt om hvordan det egentlig går her hos mig.

Det har virkelig bare været KANON og være Mette end til nu. Jeg har tabt mig og rigtig haft det super godt og ja jeg har tabt mig hvor det virkelig bare har kørt på skinner.

img_2007

Som mange af jer nok ved har jeg ikke nogen kontakt til mine forældre eller søster og Svigerfamilien. Men her i August kom der lidt forbindelse til min svigerfar og det var lidt hårdt netop fordi de problemer som der havde været ja de var væk men men alle minderne røg lige op igen og hold nu op det gjorde igen ondt .Der har til tider været rigtig hårde perioder for mig og jeg røg flere gange ned i det hul som jeg ikke følte jeg kunne komme op af. Og bliver valgt fra fordi nogen ikke kunne lide en det er det Aller værste og få af vide. Jeg var en MEGET vred pige på de tidspunkter hvor det gik galt og stå i sådan en krise i ens liv det ville jeg ALDRIG ønske for min værste fjende. Jeg er tit blevet spurgt om at hvad nu hvis min familie skulle sidde og læse det som jeg skriver om jeg har tænkt på det? Ja det har jeg men jeg er også kommet dertil i mit liv at det er ikke mig som har vinket Farvel til noget nej det må være dem som vinker farvel til mig. Jeg har nemlig valgt og IKKE ligge skjul på hvordan jeg har det netop fordi der skal renses ud.

For en lille uges tid siden gik jeg ned med flaget og ALT var bare noget møg og der kørte Mettes hoved på fuld tryk derud af. Jeg tror det kom sig lidt af at jeg valgte og stå frem med et MEGET ømt punkt og et punkt som jeg ikke troede på at jeg ville dele med folk jeg ikke kendte. Jeg har INTET fortrudt selvom det var hårdt så ved jeg det hjælper på mig selv og få det enten sagt/skrevet.

Da jeg som 18 årige (1 uge før jeg blev 19) flyttede for mig fandt jeg ud af at for mig hjalp det gevaldigt på mig og skrive det ned som både tanker/følelser og jeg gør det stadig den dag i dag.

Nu er det jo blevet Mandag og en ny uge er startet og jeg er TOTAL optimist Men også

MEGA TOP MOTIVERET til og bare give den MAX Gas for vildt.

Jeg har jo et mål jeg gerne skulle kunne nå så jeg har helt ærlig ikke tid til og være “Nede Mette” Apropos den sang med Nede Mette så har valgt og sige jeg er Ikke nede men jeg er Optur Mette.

Jeg har det faktisk i dag og lige nu og her det Rigtig godt og jeg føler jeg er ved og være med igen. I dag sov jeg lidt længere end jeg plejer hold nu op jeg var godt nok træt Men selvom Carlo ikke bor her hos mig så ved jeg at han står og venter på mig og HVER dag er klar på en rigtig god gå tur. Vi er nu oppe og gå 10 km Mandag – Onsdag & Fredag Hvilket jeg virkelig er imponeret over fra Carlo´s side men skam også min egen.

Jeg er STOLT over og være Mette og det kan ingen få lov til og tage fra mig.

Jeg er STOLT over og være Mette og de ting jeg gør både for mig selv men også for andre.

Masser af Kram Mette 🙂

 

 

1 kommentar

  • Marianne

    Uha ja det er ikke altid nemt med familier. Men du klare dig super godt 👍🏻💪🏻👏🏻 Du er sej Mette, blevet en stærk pige 👍🏻 Rigtig god aften til dig 💐

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækker Reje Salat