En dag hvor jeg blev Top Motiveret....!!

Mon vi er gode venner i dag……?

Halløjsa 🙂

Så blev det igen Torsdag og jeg havde en vigtig aftale i dag nemlig med min badevægt. En MEGET spændt Mette i dag om vi var blevet gode venner efter sidste uges røvtur.

img_2137

Inden jeg vil afsløre om min badevægt og jeg er gode venner i dag eller ej vil jeg lige fortælle lidt om denne uge.

Som sagt går min uge fra Torsdag til Torsdag det er et valg jeg har taget pga. med min vejning.

Min uge startede desværre med at jeg måtte sygemelde mig pga. Stress da jeg virkelig var helt nede og skrabe bunden og vidste Ærlig talt ikke om hvordan jeg skulle komme op igen. Jeg havde bare brug for og lige og være mig selv og tage det med ro.

Efter et par dages ro kom jeg op igen og der var bare et eller andet i mig der sagde

“Mette du kan godt det her du har gjort det før”

Mandag morgen gik jeg på vægten for og se hvor slemt det stod til + 800 g hen over weekenden og jeg var faktisk Fuldt tilfreds selvom det er et plus MEN de sidste par weekender har den heddet +2-3 kg.

Mandag – Onsdag har jeg virkelig givet den Så Meget MAX GAS og givet den hele armen.

Så til dem som sidder derude og har ondt bag i over at jeg har den succes over at jeg taber mig så skal i bare vide at jeres negative kommentar vælter ikke Mette af pinden nej det giver mig XTRA blod på tanden (men jeg opfodre ikke folk til og gøre der i mod stoppe det)

Nå men det som i sikkert har ventet på og høre er hvad vægten siger den dag i dag har jeg ret??

Torsdag (10/11-16) sagde vægten +1,1 kg (114,6 kg)

Mandag (14/11-16) Sagde vægten + 800 g (115,4)

I dag Torsdag d 17/11-16 sagde vægten 113,3 KG

MINUS 1,3 Kg

så lige nu siger min vægt ALT I ALT

img_2138

Så Mette her er SÅÅÅ Forelsket i sin vægt i dag

og SHIT kan jeg være mere STOLT nej det tror jeg faktisk ikke.

Mit humør i dag har været helt i TOP.

Musikken herhjemme har bare fået den for fuld skrue plus lidt dans også.

Lige nu er jeg taknemlig over at jeg har den bedste gå makker Carlo og som er frisk på en gå tur HVER dag men også den KÆMPE store Støtte Fra min Mand/Venner og IKKE mindst til dem i gruppen Mette´s Forandring.

Så i dag er det MEGA Sejt og hedde Mette.

KÆMPE Mange Krammer

Mette 🙂

 

3 kommentarer

 • Kenneth nielsen

  Det er bare mega dejligt ar se alle dine fremskridt og følge det hele på nært hold …. du er virkelig noget helt specielt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Sådan Mette 💪🏻 Så flot af dig 💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina kjær

  Mette det er så mega fedt at følge dig i både med/modgang. Du er super sej og er sikker på du nok skal nå dit mål en dag 😉👍🏻👏🏻😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En dag hvor jeg blev Top Motiveret....!!