Jubiii så blev Det Fredag og Weekend...!!

Viljen der gør så jeg ikke falder tilbage

Halløjsa 🙂

Så blev det Lørdag og i dag stod den på en hjemme dag med afslapning men hvad er afslapning egentlig for mig?

img_2059

Havde jeg blevet spurgt for et par år siden ville jeg sige at en dag for mig selv ville være og smække mine ben op og bare hygge til en film eller to med en dvdfilm eller netflix. Og nu er det ikke fordi at jeg ikke gør det for det gør jeg skam.

Men efter jeg er gået i gang med mit eget lille projekt nemlig Livstilsændring er der et eller andet inde i mig som gør jeg ikke bare kan sidde stille i sær ikke om dagen.  Jeg har fundet ud af jeg har det bedst med og holde mig i gang. Før i tiden var jeg ikke den som gik en lang tur alene men sad i sofaen hele dagen og min motivation var i NUL. Men nu har den motivation totalt vendt sig 180 grader for nu har jeg succes med og tabe mig som jeg ALDRIG har haft før. Før har jeg skulle KÆMPE med og komme i gang og der er ALTID kommet noget i vejen men min vilje er ligenu meget mere stærk og det er ligesom om jeg ikke har lyst at tabe ansigt overfor mig selv.  Men også dem som altid har sagt jeg ikke dur til noget de skal virkelig få at se at jeg kan det her.

Nå men nu er det ikke for og sige at jeg Aldrig slapper at og jeg kun går ture eller foran fjernsynet  og danser til musikken herhjemme så kan jeg godt lide og slappe af her om aften og bare koble fra.

Selvom jeg pt. går hjemme og mit arbejde ligenu er at søge efter et job så kan det måske lyde for mange derude at jeg ikke går andet end og bare gå Men sådan er det altså ikke. Om jeg så fik et arbejde på 37 timer ja så ville jeg stadig kunne dyrke min motion for der er ikke noget som hedder dårlig undskyldninger mere kun andre muligheder for hvordan jeg så skal gøre det nemlig få mig rørt.

Min motion i dag gør at jeg får renset ud at jeg ikke bliver “skør” af og gå hjemme som jeg gjorde før i tiden men at jeg også nyder den friske luft og det giver Pote med vægten

Igen havde jeg ALDRIG troet jeg skulle blive så glad for den motion jeg har i dag nogle gange kan jeg godt stoppe op og sige “WOW”

Dagens Motion i dag hos mig stod bla på det her nemlig en Dans på stue gulvet og der fik jeg godt nok varmen.

VÆK med alle de dårlige undskyldninger for det er dem som sætter en stopper for min udvikling ang. min vægt og det her hermed SLUT.

Kram Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jubiii så blev Det Fredag og Weekend...!!