Viljen der gør så jeg ikke falder tilbage

Hvad skal der ske i den kommende uge…?

Halløjsa 🙂

Så har jeg sat mig godt til rette i sofaen med min ben smækket op og har tændt for lidt fyrfadslys for nu skal der kobles lidt fra og bare være Mette.

img_2151

Dagen indtil videre har budt på lidt dans i stuen og en lille gå tur sammen med Carlo på små 5 km. Da jeg kom hjem kunne jeg bare høre hvordan det virkelig bare regnede udenfor og der var helt mørkt inde i stuen så tænkte jeg nej nu skal der små hygges lidt. Når manden kommer hjem fra arbejde så skal vi have taget julepyntet ned fra loftet og det glæder jeg mig til da jeg virkelig bare ELSKER Julen da jeg syntes det er en hyggelig tid.

En ny uge banker på døren og hvad skal der ske i den kommende uge??

I morgen så ringer vækkeuret kl. 6 da jeg har valgt og stå op sammen med manden da han skal møde kl. 7 og så vil jeg sætte mig ned og få sendt nogle ansøgninger ud og ellers skal den stå på en gå tur sammen med Carlo og så skal jeg have købt ind til vi kan få lavet kalenderlys dekoration .

Ellers skal mine dage stå på nogle gode gå ture og ellers se om der dukker nogle stillinger op jeg kan søge det er jo som sagt mit arbejde at søge job.

Fredag står den på en tur til Esbjerg hvor vi skal være hos Min kære Farmor. Inden Min Farfar døde var vi altid samlet en Lørdag/Søndag hos dem hvor der skulle koges klejner altså min far og hans søskende plus deres børn (Mine fætre) og vi havde det altid hyggeligt og sjovt. Men efter min Farfar gik væk stoppede det desværre og sidste år blev det taget op igen så på Lørdag står den på og skal koge klejner.

MEN så meget glæde er der heller ikke i det desværre nemlig fordi jeg skal være sammen med min Far og det er ligefrem ikke lysten der trækker mig til det. Men jeg ved min Farmor glæder sig og det er det VIGTIGSTE for mig.

 Med min mor er det nemt for hendes familie har jeg Intet med at gøre og har jeg aldrig rigtig sådan haft. min mormor og morfar ønskede ikke kontakt med os pga. en masse ting og da jeg var 17 mødte jeg dem for første gang.  Så vi har altid haft meget med min fars side af familien at gøre. Puha det kommer lige pludselig tæt på men jeg kan lige så godt være ærlig og komme ud med det (dog undlader jeg nogle ting) Men det er lidt svært for mig og skal være i samme rum med Min far og det er det fordi han har valgt og stoppe den kontakt til mig og så er det lige meget om det er min far eller folk jeg ikke kender Men det er da ikke rart og skal sidde sammen med nogen som ikke kan lide en. Jeg er træt at og skjule mine følelser og “bare” sige ja ja og amen. Jeg har altid været vant til og skulle sige undskyld selvom det ikke var mig som skulle gøre det men jeg gjorde det for husfredens skyld og det er hermed SLUT

Jeg forstår ikke hvorfor folk skal se mig som hende den negative når det er det som jeg IKKE er. Jeg er en Meget sårbar person og det kan jeg desværre IKKE gøre for. Jeg vil hjertens gerne bruge tid på dem som ville mig og dem som ikke vil ja de må pænt gå forbi mig og så kan de få lov til og vende sig om og se at det går mig godt uden deres hjælp og det gælder både Familie, Venner men også folk som følger mig.

WOW der blev godt nok lige sat lidt ord på der og hvor er det altså virkelig rart og få sat ord på selvom det er lidt hårdt og se det hele på skrift men jeg ved at det virkelig hjælper mig med og få det ud.

Jeg er MEGA STOLT af den Mette jeg er i dag Men også det som jeg gør 🙂

Masser af Kram

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Viljen der gør så jeg ikke falder tilbage