Hvor er det bare Mega Fedt - Mega Sejt

Alle fristelserne kommer tættere på.

Halløj 🙂

Wow en MEGA god dag i dag som har stået på en rigtig god tur i det super lækre vejr.

img_2137

På Fredag står den på hygge i Esbjerg og så skal jeg bo hos min kære Farmor som jeg har et rigtig godt forhold til og det har jeg Altid haft og det er også altid der jeg er når jeg er i Esbjerg.

Når jeg er hos hende ja så mangler der IKKE noget og WOW der kan det godt være rigtig svært og hold igen for hun har ALTID slik stående på bordet og så skal vi da lige have lidt til kaffen også.

Før i tiden kunne jeg godt gå AMOK i de slik skåle når de stod fremme og det var virkelig svært og sige nej. Men igen skal der også være tid til hygge og det kan jeg også nu Uden og gå Amok med slikken.

Jeg kunne så godt tænke mig at virkelig kunne have en december måned hvor jeg overfor mig selv gerne ville vise at jeg kan. Så fra den 1-24 december skal jeg Enten holde min vægt eller tabe mig.

Jeg har jo sagt jeg skulle gerne kunne runde de 20 kg til den 22/12-16 selvom jeg ikke tror på det så skal i derude bare vide at jeg gør ALT hvad jeg kan og hvis ikke så bare så tæt som det kan blive

Men så længe jeg er glad og tilfreds så kan det ikke blive bedre.

Men det er dejligt at viljen virkelig viser sig fra den gode side og jeg ved at jeg ikke ryger i igen og slet ikke på samme måde som før men igen så lærer jeg noget nyt hver dag hvad jeg kan og ikke kan. Og det som jeg ikke kan i dag jamen det er så det jeg skal lære og blive bedre til fremadrettet. Det er ikke altid jeg kan sige nej til ja slik eller andre ting meeen jeg er som sagt godt på vej hvilket jeg er stolt af.

Nå men jeg tror jeg vil gå lidt foran fjernsynet her kl 20 For Mette her giver IKKE op og jeg vil hellere gå lidt rundt og holde mig i gang for så har jeg det bedst med mig selv

Masser af Kram

Mette

 

2 kommentarer

  • Henriette Holst

    Seje Mette du skal nok komme godt gennem december . Hvad hedder du på snap kan ikke finde dig måske lidt ubegavet hi hi. Hvad kl skal du ud gå i morgen ?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hejsa og tusind tak skal du have Henriette. Jeg har skrevet et indlæg om hvad jeg bruger af de sociale medier. Hvornår jeg skal ud og gå det ved jeg ikke.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor er det bare Mega Fedt - Mega Sejt