Alle fristelserne kommer tættere på.

Så er det i morgen ihhh det er spændende……..!

Halløjsa 🙂

Så nåede jeg til Onsdag og i morgen ja der er det Torsdag og det er en dag jeg ALTID glæder mig til for så skal jeg nemlig på vægten.

img_2166

Jeg har en god mave fornemmelse på at det nok skal gå i morgen meeen nu må vi jo lige se på det først.

Jeg er Utrolig glad for at kunne give mig selv de her små udfordringer som jeg skrev i går med at jeg ville rigtig gerne holde vægten/ Eller tabe mig her i December måned.

Jeg har tit hørt at jeg kommer med nogle skøre/sjove ideer men ved i hvad? Det er faktisk dem som skubber en godt fremad men også at jeg holder mig selv i gang.

Ja jeg går foran fjernsynet om aften nemlig fordi jeg godt kan lide og holde mig selv i gang jeg er ikke så god til mere og bare slappe af på sofaen kun hvis jeg skal men ellers ikke og jeg vil lige sige til det at det er MEGET STORT. Da jeg før i tiden sad ned det meste af tiden med min computer eller ja så en film. Hvis jeg sidder ned i dag med computeren så er det fordi jeg skal skrive på bloggen.

Nu har jeg haft 2 MEGA lækre dage og er helt sikker på at det også bliver det i dag for det har jo været total lækkert vejr ude i dag og det blev NYDT i stor stil sammen med Min Kammerat.

Jeg giver den gerne med Xtra km de dage her for jeg ved at når jeg i Weekenden skal af sted kommer jeg nok ikke op på de 10 km om dagen men hallo der skal også være plads til familie hygge.

I morgen står min dag på og tidligt op og ja på vægten og så har jeg et møde inde i byen og så skal Mandens Advent gave da også lige ordnes og så skal der pakkes lidt tøj til weekenden.

Nu ville Mette her Tænde for lidt Musik og så tage en dans på mit helt eget danse gulv

Og så vil jeg bare nyde resten af min aften med lidt fjernsyn og hvis der ikke er noget spændende ja så kan jeg da altid se en lille julefilm.

Masser af Kram

Mette 🙂

 

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alle fristelserne kommer tættere på.