Så er det i morgen ihhh det er spændende........!

Hvordan mon det er gået i dag…?

Halløj 🙂

Jubiiii så blev det Torsdag og jeg havde en som stod og ventet på mig nemlig vægten og det var da spændende hvad den sagde i dag (som det altid er)

img_2173

Jeg er faktisk kommet til et punkt i mit liv med det her livstilsændring at

Jeg er Rigtig STOLT af det som jeg har opnået indtil nu og have tabt det jeg har gjort og hvor jeg nogle gange har måtte KÆMPE mig tilbage igen på rette kurs. Så har jeg sagt til mig selv i dag:

Om jeg taber mig eller min vægt den står lige så er jeg UTROLIG STOLT af og være kommet her til hvor jeg er i dag og jo jeg vil da gerne tabe mig men jeg er også glad for hvis den vil stå lige.

Det bliver jeg nød til og sige til mig selv for ellers bliver jeg bare skuffet og det har jeg ikke lyst til for nogle gange kan det gøre ondt.

Men i dag gør jeg rigtig meget for og holde mig selv i gang og igen sætter mig nogle små mål som jeg kan mærke på mig selv at det giver mig rigtig meget

Men denne her uge er faktisk gået rigtig godt og jeg kan virkelig mærke at jeg er kommet på banen igen. Mit hoved og Min krop er blevet løftet igen og jeg kan være mig selv igen men Ikke mindst jeg kan sige FRA.

Nå men jeg var som sagt på vægten her til morgen og inden jeg gik på ja der kunne jeg mærke mit humør var helt i TOP så jeg tændt for lidt julemusik og gik bare “lidt” Amok på dansegulvet

Sidste uge sagde vægten så i ALT MINUS 15,5 kg (113,3)

Mandag da jeg skulle smugkigge sagde vægten + 900 g (114,2)

I Dag sagde den MINUS 15,7 kg I ALT (113,1)

Siden sidst ja der er der smuttet MINUS 200 g

Jeg er Sååååå Mega glad for igen bare jeg kan gå på og den siger MINUS eller at den står lige.

En MEGET Glad Mette kan gå på weekend med en god fornemmelse i maven.

Masser af Motivations Kram

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er det i morgen ihhh det er spændende........!