Hvordan mon det er gået i dag...?

Så blev det Fredag og så Starter min uge

Halløjsa 🙂

Jubiiii så blev endelig Fredag og denne weekend står Total i hyggens Tegn for mit vedkommende nemlig hos min kære Farmor i Jylland ihhh jeg glæder mig sådan. Det er ALT for længe siden så Mette glæder sig som et lille barn ja grin bare for det gør jeg.

img_2174

I starten hvor det blev aftalt og det gik op for mig jeg skulle være sammen med Min Far tænkte jeg Shiit hvordan mon det kommer til og gå men i dag der tænker jeg slet ikke på det kun at Min mand og jeg skal hygge os sammen med hende og de andre i familien ( i morgen)

Jeg havde en snak med en veninde forleden dag hvor jeg kan mærke på mig selv at jeg er blevet mere stærk (selvom jeg får mine nedture) men Hey det har vi alle på en måde. Men mine nedture har jeg ikke over min såkaldte familie som jeg havde før i tiden. Det er da MEGA hårdt og vide at dem som skulle være Aller tættest på ja de siger ” Farvel du” Derfor er jeg begyndt og tænke ja det er IKKE mit tab men deres.

Jeg ville hellere bruge tid på det jeg kan lide og på dem som vil mig det er vel ikke forkert og tænke

I går var en MEGA god dag og Vægten sagde jo MINUS 200 g hvilket jeg er Utrolig glad for.

Når jeg skriver at nu starter min uge ja så er det fordi mine uger hos mig er fra Torsdag til Torsdag og ja jeg er skør jeg ved det men jeg har det bedst sådan. Det er fordi Torsdag er den dag jeg går på vægten ja det er svært og forklare men bare jeg selv har styr på det.

Når men som sagt har jeg valgt og følge mit hjerte og ikke stress op over jeg SKAL nå et mål der hedder MINUS 20 kg til den 22/12-16 har jeg valgt og gøre det på en anden måde nemlig fra den 1 December til den 22 December skal jeg ente tabe mig MEN ellers skal jeg holde vægten og IKKE tage på det lyder mest fornuftigt for mig selv.

Jeg vil ikke stresse over min vægt nej jeg vil nyde og have det godt med mig selv og det kan jeg mærke jeg ikke har på den måde.

Så det er mit mål for December måned og det har jeg rigtig godt med.

Nu vil jeg bare nyde min Weekend i godt selskab og ikke gå alt for meget amok med slikket men på mere moderat måde.

Rigtig God Fredag derude og ikke mindst Weekend

Mon ikke der kommer en lille hilsen fra mig i morgen det tror jeg nu nok der gør.

Masser af Fredags Kram Mette

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan mon det er gået i dag...?