Så blev det Fredag og så Starter min uge

Total hyggedag i Familiens tegn

Halløj 🙂

Så blev det Lørdag og her har den bare stået på hygge hele dagen i går men også i dag

img_2184

Dagen i går stod desværre ikke på så meget motion og jeg har ikke den store mulighed for og gå foran fjernsynet MEN det er også lige meget for i går var en slap af dag.

I dag har den desværre stået på rigtig mange smerter i maven( mens smerter) og det har virkelig været slemt. Men i dag har den stået på og koge klejner sammen med Familien og der er blevet grint og hygget.
Ellers har den stået på en lille gå tur og her til aften har den stået på and hvilket var min hygge aften så jeg kan slappe af og sige til mig selv at det er okay.

img_2185

Det har været en okay dag i dag og mine følelser har været blandet i dag og jeg har haft svært ved og styre dem. Det gør ondt og jeg ville ønske jeg var bedre til og stå i mod når jeg står ansigt til ansigt mod folk som har noget i mod en.

Men igen ROM blev ikke bygget på en dag og ting tager tid når det gælder følelser og det er så det som jeg skal lære.

Glæder mig lidt til at den står på lidt mere sundt mad og ikke så fed mad mere for det kan min mave ikke holde til alt det fede mad

Jeg holder meget af og komme en tur hjem til Min Farmor for her tager vi altid tingene stille og roligt og nyder hinandens selvskab men hold nu op hvor et det rart og komme lidt væk hjemmefra Men havde i spurgt mig inden jeg flyttede til Fyn havde jeg ALDRIG troet jeg skulle sige 

“Ude godt men hjemme er bedst”

Denne her gang er det ikke blevet til en gå tur til vandet som jeg/vi plejer men det går også nok for hallo det forsvinder jo ikke havet/ vandet.

Jeg nyder og gå langs vandet for det giver mig en indre ro og det er virkelig dejligt. Det er en af de ting jeg savner ved Vesterhavet.

Nå men nu vil jeg slappe af og nyde resten af min aften med en dansk film ( Far til 4 i byen)  altså til julebal i nisseland. I morgen  går turen til Fyn igen.

Masser af Kram

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så blev det Fredag og så Starter min uge