Total hyggedag i Familiens tegn

Jeg ser virkelig frem til en ny uge

Halløjsa 🙂

Wow sikke da en weekend og hvor var det rart og komme lidt væk hjemme fra.

Igen har det været en weekend med en masse blandet følelser men jeg kommer stille og roligt videre selvom det kan være pisse hårdt.

img_2150

Når vi er i Esbjerg så går vi altid til bageren om morgen og i går kom vi det bare ikke da vi valgte og sove lidt længere men også skulle der koges klejner kl. 10.

MEN til morgen var det Pisse lækkert vejr ude og da vi havde været hos bageren ja så gik vi en tur ned til vandet og nøj hvor var det altså bare SKØNT og MEGA lækkert.

Nu kalder en ny uge og jeg har vidst hygget mig for meget denne weekend og ikke fået gået så meget og det værste af det hele af det jeg har dårlig samvittighed over jeg har spist for meget men også den manglede motion.

Jeg ved godt det er noget jeg skal blive bedre til men hey det skal nok komme med tiden tro mig.

Nu starter en ny uge og der skal bare sparkes TOTALT RØV og gives MAX GAS og så håber jeg at Carlo måske er klar på nogle gode gå ture og så skal der godt nok danses herhjemme også.

Jeg kan sige det her tusind tusind gange men jeg er virkelig stolt af den Mette jeg er i dag og jeg er kommet Lang på mange måder og de kg jeg har tabt mig indtil nu.

img_2177

Her kan i som læser dette måske bedre forstå hvorfor jeg er STOLT Og GLAD over og være kommet her til hvor jeg kan lide og se mig selv i spejlet.

Nå men nu vil jeg nyde min søndag aften inden sengen kalder og den står på tidligt op i morgen så kan jeg være klar til en ny dag med masser af TOP MOTIVATION

Kram Mette

 

 

1 kommentar

  • Marianne Bildt

    Det er noget af en forvandling sødeste Mette. Super flot det du gør 👍🏻👏🏻 Selv om du har lagt en ny livsstil så er det fedt du ind imellem også lige lever livet ( bageren eller hvad det nu kan være) vi er jo kun mennesker og der er mange fristelser derude. Du er en sej pige og gør det fantastisk ❤️💐

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Total hyggedag i Familiens tegn