Mandag = Lækkert Vejr = TOP MOTIVATION

Top Motiveret i går men hvad er der sket i dag……?

Halløj 🙂

Wow sikke en MEGA god dag i går hvor der bare blev TOTALT blev Givet den MAX GAS for fuld skrald

img_2220

I går var jeg i Total Top Humør og MEGA Top Motiveret for fulde gardiner. Der blev først gået en LANG tur sammen med Carlo på 10,03 km og da Manden kom hjem gik vi ned for at fodre ænder og det blev til en gå tur på 3,04 km Men dagen var jo slet ikke slut så der blev gået lidt rundt herhjemme foran fjernsynet og Wupti det blev lige til 3,5 km YES YES SÅDAN. En dag i går med Motion sammenlagt på 16,57 km WOW Mette her er STOLT.

img_2214

I dag da vi gik i skoven så jeg et lille sort egern og jeg prøvede og filme den men den var ikke så fotogen så den film i ser her er fra oktober måned men det går jo også nok

Men fordi jeg ikke fik drukket noget inden jeg gik min første tur ja så fik jeg en MEGET grim hovedpine og det skulle ikke knække mig så min motivation ja den vidste sig fra sin rigtig gode side i går.

I dag da jeg stod op kunne jeg mærke en lille smule hovedpine stadigvæk og det kan jeg kun hvis det virkelig har været slemt dagen før.

Men nu havde jeg sådan en Aktiv dag i går og så tænkte Mette lige på og smug kigge på vægten. Helt Seriøst så begyndte jeg og tude og jeg kan huske jeg sagde HØJT ” Nej Mette for pokker hvad sker der”

Jeg måtte gå på igen for og se om det var rigtigt og ganske så ja så var det sandt.

I går havde jeg taget 1,8 kg på  efter en weekend i hyggens tegn og BOM i dag sagde den MINUS 1,7 kg

img_2219

HOLD NU OP HVOR ER JEG ALTSÅ BARE MEGA STOLT

Mette Her ER MEGA STOLT & Mette Her SPARKER TOTALT RØV

Der er tit folk som skal kritisere mine metoder og gøre tingene på og jeg siger tit til mig selv

” Dem som tror der er bedre vidne end mig kan godt tro om for de har Aldrig ret”

Havde jeg ikke gået i gang med mit projekt med at forandre mig jamen hvordan havde det så endt med mig Puha jamen jeg tør næsten ikke tænke på det.

De dage som jeg havde i går hvor jeg bare var i totalt hopla og Mega Top Motiveret ja så giver jeg den fuld skrue  og det er ligesom om INTET kan stoppe mig igen.

Denne gang gav det godt nok pote så det basker med vægten selvom meget af det er væske/fedt men hvad pokker jeg er SÅÅÅÅÅ Glad at jeg har danset rundt og bare Jublet for vildt i dag

Nu vil jeg nyde min aften med og se en jule film måske og slappe lidt af.

Kæmpe Krammer

En Stolt Mette

 

1 kommentar

  • Kenneth

    Du er bare den bedste og sejeste kvinde i verden. Du knokler bare på og intet i denne verden kan stoppe dig. Du skal bare fortsætte så bliver det som du altid har drømt om… jeg vil altid støtte dig det ved du … 😉😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandag = Lækkert Vejr = TOP MOTIVATION