Top Motiveret i går men hvad er der sket i dag......?

Stolt, Selvtillid & Top Motiveret

Halløj 🙂

Så blev det Onsdag og i morgen kalder vægten da sørme lige igen og så de næste 22 dage skal jeg så holde vægten eller tabe mig og for mig ville det være en KÆMPE sejr og tabe mig i december måned men jeg kan mærke på mig selv at jeg er TOP KLAR.

img_2059

Wow hvor har jeg bare været Top Motiveret de sidste dage og den har bar fået MAX GAS hvad motionen angår. Lige nu siger den fra Mandag til nu hele 40,32 km Men igen dagen er IKKE slut så der kommer lige lidt flere km på.

Jeg har haft en super god gå tur i dag sammen med min gå makker Carlo. Det blev 2 km herhjemme på stue gulvet og så en gå tur på 8,40 km så når denne Blog her er skrevet og lagt i så i kan læse den ja så tager jeg nok en dans eller to måske flere hvem ved??

Jeg ved godt jeg skriver det tit at jeg er STOLT af mig selv for ved i hvad? Det er jeg virkelig også min Selvtillid er TOTAL I TOP. Jeg har ALDRIG nogensinde haft det så godt som jeg har lige nu og jeg er blevet MEGET bedre til og sige fra overfor folk hvilket jeg ikke har været god til.

Det her med og har fået små slag/ned ture tror jeg virkelig har gjort mig til den stærke person jeg er i dag at jeg bare har fået nok. Jeg er ikke super stolt over og have de ned ture men så kan jeg takke dem for at det har fået mig til og vågne op.

Jeg er kommet Meget mere videre og det har nogen svært ved og forstå altså folk som kender mig som de har altid set mig som en svag person.

Efter jeg gik ned med stress sidste år var det virkelig hårdt og jeg følte mig meget alene fordi jeg havde det Så skidt med mig selv og der var en masse ting med familien og jeg havde flere dage hvor jeg bare havde lyst til og ligge under dynen og lave Ingenting. Jeg følte mig rent ud sagt ikke noget værd og det var ikke alle som forstod mig og ja der røg da nogle venskaber.

Men og blive valgt fra på den måde gjorde MEGA ondt. Mobning er det værste der findes og det er ikke rart for nogen. Jeg har altid været meget sårbar men det her gjorde det MEGET værre. Jeg tog mig selv i og begynde og græde i bussen da der sad nogle bagved mig og begynde og grine og hviske selvom det ikke var om mig ja så græd jeg alligevel. Så det er ikke for sjov at folk har det skidt. Jeg har altid været omsorgsfuld men efter alt det her giver jeg mig mere og mere tid til og lytte og hjælper gerne dem jeg har tæt på mig.

Hvor er det altså bare Super dejligt og få sat ord på ens tanker men i den grad også ens følelser. Jeg bliver så glad i låget når jeg får det sagt/Skrevet.

I morgen kalder der på noget selvforkælelse til Mette her nemlig en tur forbi Frisøren så skal der rigtig noget farve i igen og lige en gang klip også og det giver endnu mere selvtillid på kontoen.

Ellers står min dag på et møde med min “Mentor” og så skal der lige købes en advents gave til manden også til på Søndag.

De sidste par dage har jeg har ondt i mit brystben og har været en smule stresset fordi at derinde hvor jeg er i aktivering vil de gerne have mig ud i virksomhedspraktik og jeg kan mærke på mig selv at det er jeg ikke klar til altså og blive udnyttet igen og det har jeg heldigvis haft en god snak med jobcenteret om. Og den usikkerhed gør at jeg stresser og helt ærlig så ville jeg ønske jeg ville kunne styre den men det kan jeg desværre ikke.

Wow hold da op da jeg startede med og skrive vidste jeg ikke helt hvad jeg skulle skrive om men der er da godt nok blevet sat ord på i stor stil.

Nå men nu vil jeg tage en dans/gå tur på stuegulvet og lige koble fra og være hende den tossede og skøre Mette.

Masser af Krammer

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Top Motiveret i går men hvad er der sket i dag......?