En Meget Rørt Men også en Stolt Mette i dag

En Mette som har troen på det her Men også en Stærk Vilje

Halløj 🙂

Wow sikke dog en dag i går mine arme kan slet ikke komme ned igen så glad er jeg bare i dag. I går var jeg som sagt en tur på vægten og den sagde MINUS 100 g siden sidste Torsdag. Men hvorfor jeg er i Sååå godt humør er fordi at jeg fik taget nye billeder af mig selv og helt ærlig så kan jeg kun sige

 “WOW For pokker det er jo MEGA Sejt”

img_2257

Jeg har ikke været god til og sige til mig selv at jeg ER Sej men det er blevet sagt en del gange siden i går og skal jeg være ærlig så har det virkelig rørt mig MEGET med alle de kommentar der bare strømmede ind i går på min gruppe Mette´s Forandring og beskeder. En Meget rørt Mette kan sige Tusind tak skal i have.

Hver gang jeg sammenligner mine billeder fra før til nu jamen så bliver jeg kun bekræftet i at det er det rigtige jeg gør nu og min tro på at det nok skal lykkedes bliver større og større.

Jeg er gået fra og være en pige som INGEN Selvtillid/selvsikkerhed havde til og bare have vendt sig 180 grader og jeg nu er stolt af mig selv og jeg med glæde tager billeder af mig selv hvor jeg før i tiden gemte mig for jeg var såå Flov over mig selv

 I dag er har min Viljestyrke vokset sig KÆMPE Stor og jeg selv er også vokset et par cm føler jeg da selv. Jeg er ikke bange for fremtiden mere som jeg har været før i tiden for nu ser jeg kun fremad og IKKE tilbage. Jeg kan ikke lide den Mette som jeg var men Elsker hende som jeg er i dag.

I dag har jeg virkelig nydt det gode vejr i STOR Stil sammen med Carlo og jep det blev da lige til 10 km og jeg må ærligt indrømme hvor var det bare SÅÅÅÅ LÆKKERT og ja jeg blev endnu mere Glad i Låget.

Billederne her er fra gå turen i dag.

img_2256

img_2249

Sådan her blev jeg taget i mod i dag af Carlo 🙂

Min Fredag aften står på og skal lave dej til vi skal bage jødekager i morgen formiddag i mens vi høre julemusik det er nemlig vores juletradition og så skal jeg have jødekager med til Esbjerg også. I morgen tager Manden til julefrokost og så hedder det Mette tid hvor der bare skal ses Julefilm og så har jeg valgt at jeg vil have nachos med kylling Mums.

Søndag står den på gå tur inde i byen og så skal der købes lidt julegaver også ja den skal bare nydes og slappe lidt af så jeg håber da det bliver godt vejr.

Min Selvtillid kan Ingen tage fra mig den vil altid være min og jeg giver Aldrig slip

Jeg har kun en ting og sige om mig selv i dag:

STOLTHED.DK

Masser af Kram

Mette 🙂

1 kommentar

  • Malene jenden

    Du er bare super sej og wow hvor ser du super lækker ud

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En Meget Rørt Men også en Stolt Mette i dag