En Mette som har troen på det her Men også en Stærk Vilje

Wow En Lørdag hvor jeg blev Mega rørt

Halløj 🙂

Jubiiii så blev Lørdag og herhjemme har den stået på rigtig julehygge hvor der er blevet bagt jødekager men også hørt julemusik. Selvom jeg ikke skal have alt det kage værk skal andre jo ikke snydes og jeg ELSKER bare det julehygge. Det er herhjemme hos os er det blevet en tradition og bage de jødekager.

img_2269

Efter vi havde bagt og jule hygget lidt så skulle det gode vejr da lige nydes så hvorfor ikke gå en tur ned til ænderne og fodre dem og lige få lidt frisk luft da jeg ikke kommer ud og gå senere. Jeg skal i aften være alene hjemme og jeg går ikke alene når det er mørkt da jeg ikke føler mig tryg.

img_2279

Men i dag er der noget som virkelig bare har gjort mig i TOTAL TOP HUMØR og så sidder i sikkert og tænker hvad mon det kan være tja hvad mon??

I Torsdags da jeg gik på vægten ville jeg have mål mig selv i Cm men tiden var lidt knap og så kom jeg fra det igen. Men efter og have kigget på mine billeder og jeg kan mærke der virkelig er sket noget med min krop ja så tog jeg måle båndet frem i dag og WOW, YES & SÅDAN. Lige nu hvor jeg sidder og skriver det her så bliver jeg godt nok en smule rørt men jeg kan virkelig ikke lade være med og prale Men Hey det er okay og prale bare jeg har noget og have det i og ved i hvad? Det har jeg faktisk også.

Første gang jeg målte mig i Cm var d 13/7-2015 og derfor er det de tal jeg går ud fra da det er lidt svært når jeg ikke har gjort det før. Jeg har kun disse billede da jeg jeg ikke har målt mig så tit og den 23/6-16 var det første billede som blev taget derfor kun de billeder.

Den 13 Juli 2015 hed mine tal sådan her:

Lår: 74 cm

Arme: 44 cm

Ved navlen: 119 cm

U Bryst: 102 cm

Bryst: 123 cm

Hofte: 124 cm

Mave: 133 cm

I dag d 3/12-2016 er mine mål:

Lår: 61 cm

Arme: 39 cm

Ved navlen: 103 cm

U Bryst: 96 cm

Bryst: 117 cm

Hofte: 110 cm

Mave: 119 cm

Det giver så lige HELE MINUS 74 cm YES YES YES YES YES

Her på billedet kan i se på målebåndet hvor meget det er i ALT

img_2272

Jeg har også målt mig i mellem 13/7-15 – 3/12-16

og det kan i se her på billederne under her.

img_2273

Dette billede er fra D 23/6-16

img_2278

Jeg måler mig ikke så tit men når jeg så gør er der virkelig sket noget i mellem tiden. Det er i dag 37 dage siden jeg har målt mig og på den tid er der smuttet hele MINUS 7 cm.

Billedet her er der “kun” 7 cm forskel men det er tydeligt og se forskellen

img_2276

Jeg er begyndt mere og mere og kan mærke mit kraveben og for og være ærlig så kan jeg ikke lade med og gå og mærke en gang i mellem. Jeg kan ikke andet end være MEGA STOLT lige nu af mig selv og det kan virkelig godt mærkes på mit humør i stor stil men det kan også ses på mit KÆMPE Smil.

For mig er det her et KÆMPE skulder klap for det virkelig gode stykke arbejde jeg gør for at tabe mig. Men også en af de STØRSTE Sejre jeg nogensinde har vundet. Hold da op det er en MEGET rørt Mette som sidder her lige nu og skriver og det gik lige op for mig hvad der egentlig lige er sket.

img_22811

I aften skal jeg bare slappe af og bare se noget Netflix og bare Fejre det flotte resultat.

KÆMPE Krammer

En STOLT Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En Mette som har troen på det her Men også en Stærk Vilje