Wow En Lørdag hvor jeg blev Mega rørt

Hvorfor nyder jeg mon det så meget…?

Halløjsa 🙂

Jubiii så blev til tid til og skrive lidt på Bloggen og ligenu er det en træt Mette som har smækket benene op i sofaen. Tror i dag min seng den kalder lidt tidligere og måske at julekalenderen skal ses i soveværelset i dag for en gangs skyld.

img_2283

Jeg har stadig mine arme oppe over hovedet og jeg nyder dette øjeblik for hold nu op har ALDRIG været SÅÅÅ STOLT over og være Mette som jeg er nu og hvis jeg skal være ærlig så nyder jeg det virkelig i FULDEDRAG og mærke min selvtillid stiger og stiger men det gør mit humør nu også.

Sådan som jeg har det lige nu har jeg ALDRIG haft før og jeg mener virkelig Aldrig og derfor sætter jeg virkelig Stor pris på det.

Det her kan godt være det som jeg skriver nu lyder mærkeligt men det er faktisk sådan jeg har det lidt lige nu.

Hvis i forstiller og skal igennem en forhindringsbane og i ved det kræver noget af en selv men at der også  bliver givet en skalle så i kan komme over den målstreg og videre til Semifinalen.

Sådan ser jeg lidt mig selv lige nu for det her har virkelig krævet noget og stå her i dag.

Jeg har ALDRIG kunne lide mig selv på nogen måde og jeg har følt rigtig meget at ingen har kunne lide en og jeg kun har været i vejen da jeg nogle gange har fået det smidt i ansigtet. Det var MEGA hårdt og det er ALDRIG rart og føle sig alene men igen så har det på en måde gjort mig stærk. Som jeg siger til mig selv

” Mette det er ikke dig som går glip af noget nej det er de andre som gør det”

Og gå fra og føle sig alene og trist til og være den som nogle ser op til pga. Min Ærlighed og Min Motivation.

I dag kan jeg nyde og være Mette og jeg kan gå rundt med et KÆMPE smil på læben og jeg vil ALDRIG gemme mig mere.

Så husk Støtte betyder ALT.

Masser af Kram

Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wow En Lørdag hvor jeg blev Mega rørt