Det var ikke særlig rart mon jeg har lært noget ved det.....????

Det her er jo for Vildt!!!

Halløj 🙂

Wow jeg kan slet ikke få mine arme ned igen efter den vildeste dag i går det kom virkelig bag på mig.

img_2318

I går da jeg sad og skulle til og ligge ind på Bloggen modtager jeg en mail fra Endomondo om at jeg har vundet via en Udfordring. Det kom helt bag på mig og jeg troede ikke helt på det for jeg havde da ikke meldt mig til noget hvor jeg kunne vinde eller det havde jeg ikke set.

img_2292

Jeg lavede i dag en video hvor jeg forklare hvordan prøv og lyt med her:

Jeg kan lige nu slet ikke følge med for der sker så mange Gode ting omkring mig og mine arme når jeg knap nok og få ned ja så er de oppe igen.

For at sige en ting til det her er:

DET ER FOR VILDT OG JEG ER MEGA GLAD.

Nu vinder jeg ikke så tit meen når jeg gør så gør jeg det ordentligt (åbenbart)

Min Motivation får virkelig et skulderklap og det gør bare lige at der bliver givet lidt mere MAX GAS og Motivationen i den grad fortsætter for FULD skrue.

Igen nu hvor mit humør var og stadig er i TOTAL TOP og jeg føler ikke noget kan slå mig ud tænkte jeg i går at nu var det vidst på tide og få taget et nyt billede til før/efter og WOW der blev jeg virkelig rørt og der pressede da også lige en lille tåre eller to på.

Det første billede i ser er fra 25/5-16 som der står på billede og det var det Aller første før/efter billede jeg fik taget inden jeg gik i gang med mit projekt Vægttab.

Forskellen på disse to billeder er:

15,8 kg & 74 Cm mindre fordelt på hele kroppen. og det kalder jeg selv for WOW.

img_2302

img_2301

Altså sådanne billeder gør altså bare lige at min selvtillid virkelig vokser i den grad og at jeg selv kan se at der VIRKELIG sker noget.

Jeg har hørt nogle gange her de sidste par dage om jeg ikke skulle skrue lidt ned med og prale og ved i hvad??

Jeg praler fordi jeg ved der er noget og prale af og sådan tror jeg alle ville have det.

Ja jeg praler men jeg Praler fordi jeg er MEGA STOLT over det som jeg gør og har gang i.

Det som sker for mig lige nu er jo noget af det om jeg har drømt  nemlig i flere år og med de ned ture jeg desværre har rendt rundt med ja så er det her da

MEGA SEJT.

Så derfor var min dag virkelig for vildt i går og jeg glæder mig virkelig til og kan komme ud og købe nye sko og så kan de motivere mig til og komme ud og gå( selvom jeg er motiveret i forvejen)

I dag blev det ikke den helt store gå tur for Carlo og jeg da vi mødte flere med hunde og ja så blev der leget og jeg kunne se Carlo blev mere og mere træt Troede jeg for da vi kom hjem efter 6 km og 3 timers gå tur med leg troede jeg at han var træt men nej det var han så ikke. Men så går vi en længere tur i morgen og håber det bliver fint vejr ligesom i dag. Nu undre du dig nok når jeg skriver 3 timers gå tur og der står 1 time og 18 minutter så er det fordi at jeg har været ude i 3 timer og Endomondo går på pause når jeg står stille Smart ikke??

img_23191

Jeg har ikke været helt på toppen i dag da jeg har en hovedpine som virkelig har sagt spar to men det holder mig ikke tilbage og når aftensmaden er indtaget i dag så kalder en lidt længere aften gå tur (Håber jeg da på)

Så nu vil jeg tænde lidt lys og få lidt hygge i gang og se lidt julekalender (Nissebanden på Grønland) og senere skal der ses Andersens Julehemmelighed og The Julekalender

Igen så ELSKER jeg julen og den er bare såååå hyggeligt.

Rigtig Mange Krammer

Mette 🙂

 

 

1 kommentar

 • Hej Mette
  Har fulgt med i din blog i noget tid nu, efter du lagde et link ind via facebook gruppen “Kun for tabere”. Følger dig også på snapchat, og synes det er så skønt og motiverende at se dine gåture med den lille skønne hund.
  Jeg er selv igang med et større vægttab, og du gir mig blod på tanden de dage jeg ikke selv orker at komme ud og gå, så tænker jeg somme tider, hvis Mette kan gå hver dag, så burde jeg også se at komme ud NU! Smiler.
  Tak for din dejlige inspiration, og tillykke med det du allerede har tabt, sikke en forvandling på de billeder du ligger ind i dag. Og tillykke med det gavekort du vandt via Endomondo, det er altså også en genial app til gåture 🙂
  Mange hilsner fra en læser – Solsikkens-Sang

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det var ikke særlig rart mon jeg har lært noget ved det.....????