Hvad gør min Forandring ved mig..?

Jubiii så skete det.

Halløj 🙂

Wow hvor det altså bare køre derude af nu og helt ærligt INTET kan Stoppe mig.

img_2368

I går var en MEGA MEGA god dag hvor der virkelig blev sparket TOTALT Meget røv og der blev gået hele 15,55 km Wow med Wow på.

img_23391

Men i går aftes måtte jeg smække begge på op i sofaen og bare slappe TOTALT af da jeg tror jeg har forstukket noget i mit venstre lår og jeg vidste at jeg skulle ind til byen i dag og gå rundt. Men det går da bedre i dag heldigvis for det men når jeg er så TOP MOTIVERET så tænker jeg ikke altid på og slappe af MEN jeg er blevet bedre til det.

Når jeg kommer til Torsdag kan jeg godt mærke på kroppen af den er træt og ikke har den store lyst til gå ture og i dag da vi var på vej til bussen følte jeg virkelig ikke jeg orkede og gå mere. Men igen så tænkte jeg med det samme at det er jo klart når jeg fra Fredag og til i dag har gået 76,85 km så er det vel også velfortjent og tage det med ro i dag.

De her dage her har bare virkelig været for vilde og mine arme ja de jubler stadig og i dag kaldte Badevægten på mig og mit mål denne måned er at holde vægten eller tabe mig så i dag håbede jeg bare den stod lige

MEN

I dag sagde min vægt:

MINUS 300 G (Torsdag til i dag)

MINUS 16,1 kg I ALT

Wow det er jo MEGA VILDT havde jeg slet ikke troet på  EVER

December måned jeg ELSKER den mere og mere.

Det hjælper virkelig på mig og sætte sig de mål for det VIRKER bare.

Billedet her er sådan min vægt ser ud i dag 8/12-16

(Fra en app der hedder Overvåg din vægt)

img_2371

Jeg er Såå MEGA glad for at der virkelig sker noget og jeg nu skal ud og købe nyt tøj fordi det er for stort og IKKE for småt det er jo MEGA Dejligt.

ALDRIG mere være kraftig nu ser jeg virkelig fremad og for hver gang jeg taber mig vinker jeg farvel til de gram eller kg som står af hver Torsdag og hvor er det egentlig MEGA Rart og gøre dette.

Jeg nyder virkelig livet nu og jeg sætter MEGET mere pris på dette end jeg nok nogensinde har gjort.

Billedet her er taget i dag 8/12-16

img_2367

Nu glæder jeg mig bare til og fortsætte december måned i den gode stil som jeg er i gang med nu.  Det er faktisk MEGET Stort for mig at jeg har kunne tabe mig i december måned. Så når jeg rammer den 22/12-16 og jeg går på vægten og jeg kan sige YES YES jeg kom igennem det og Mit MÅL er i hus.

Nu vil jeg lige tænde for lidt julemusik og gøre det sidste klar til i morgen når jeg skal på weekend i Esbjerg.

Og jeg ser frem til en ny god uge hvor der skal nydes noget natur og gode gå ture sammen med min kammerat.

Masser af Stolte Krammer

Mette 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad gør min Forandring ved mig..?