Jubiii så skete det.

Aldrig mere en flov Mette

Halløj 🙂

Wow en dag i går og mine arme var TOTALT helt oppe over hovedet og de var og er slet ikke til og få ned igen.

img_2369

For hvert gram eller kg jeg taber mig så føler jeg at jeg vokser mere og mere både på højden men også ens selvtillid. Jeg har aldrig nogensinde i mit liv været så STOLT som jeg er den dag i dag. At jeg kan gøre det her helt selv det er virkelig ja KÆMPE STORT.
Det har kostet sved men også tåre det her og det er derfor jeg praler af det og at jeg ENDELIG kan nyde det og være Mette.
I går 8/12-16 tog jeg en chance og fik taget nye billeder i undertøj for at se om jeg også kunne se forskel der og Wow det er jo vildt.
Jeg syntes i starten det var grænseoverskridende og dele den på Bloggen men Hey hvad er der og være flov over om jeg ser sådan her ud det ændre jo ikke mig som Person.

Den 30/6-16 var de første billeder jeg tog:

img_2361

img_2362

Her kan i selv se 

img_2366

img_2365

Igen så ændre det jo ikke mig som person om jeg er tyk eller tynd og alligevel gør det for jo mere jeg taber mig jo mere bliver jeg glad og mere Smilende. Selvom jeg var det i forvejen men nu bliver jeg bare mere og mere glad og jeg kan kende mig selv igen.

Før i tiden var jeg ikke den som tog billeder af mig selv nej så lod jeg hellere være eller gemte mig. I mit hjem har jeg ikke nogle billeder oppe og hænge af mig selv netop fordi jeg var flov over og se sådan ud.

Dette billede er taget i 2013 og det var nok der jeg vejet mest:

img_2373

Den dag jeg er kommet ned og blive to cifferet så vil jeg til en fotograf igen og have taget et nyt og som endda skal op og hænge på væggen hjemme i stuen. Det har jeg lovet mig selv at gøre og som en gave til mig selv og et skulderklap

Rigtig god Fredag til jer og Rigtig god Weekend

Kram Mette 🙂

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jubiii så skete det.