Hvor har det været savnet

Masser af glæde

Halløj 🙂

Dagen i går var virkelig en glædes dag for mig og det var virkelig TOTAL OPTUR og jeg nød det i fulde drag.

img_2551

Efter en hård weekend/dage med sygehus besøg og mine følelser ikke har, kunne følge. Så har jeg ikke tænkt særlig meget på min motion eller min kost overhovedet da der var noget som var mere vigtigt.

I går kunne jeg godt mærke at min krop og sjæl trængte til en gå tur og så endda en tur i skoven. Hold nu op det blev virkelig bare nydt i fulde drag.

Her kan i se hvad jeg mødte på min tur:

img_2552

I går stod den IKKE kun på en gå tur nej nej der hele 4 gå ture og wow hvor var det altså SKØNT og hele 12,79 km YES YES YES SÅDAN

Her kan i se min dag hvordan mine km er fordelt:

img_2557

Som i nok ved så vandt jeg jo et gavekort til nye sko og jeg havde svært ved og tro på det. Men der lå sørme noget i min postkasse og som var fra Odense Kommune først tænkte jeg ikke lige på den. Men jubiiiiii så kom den og Mette her skal da sørme da lige ud og have købt NYE SKO wow. Det er stadig vildt og mine arme kan slet ikke komme ned da det virkelig kom bag på mig.

Her kan i se min fine gave:

img_2541

Da jeg skulle til og skrive her på Bloggen ville jeg høre lidt musik og det satte gang i noget hos mig. Lige pludselig så stod jeg og dansede til en MEGA god sang og jeg tænkte slet ikke på noget nej jeg gik bare AMOK på gulvet. Da jeg var færdig kunne jeg mærke at min puls bare gik amok også. Lige nu sidder jeg med det STØRSTE Smil på læben og det var lige hvad jeg manglede da det var savnet altså mit gode humør og Smilet.

Så i dag er der blevet hentet juletræ og senere skal det pyntes og ihhhh hvor glæder jeg mig som et lille barn. Ellers har den stået på og slappet af få kigget lidt job og nu kalder en gå tur til Bilka så vi kan få handlet lidt ind til weekenden og drikkelse til Jul.

Aften her skal nydes med lidt julekalender og bare nydes det fine Juletræ med pynt og lys men så står den på tidligt i seng da vækkeuret ringer i morgen tidlig kl lidt i 6.

I morgen tror jeg at der kalder en LANG god tur måske min kammerat vil med det ved man jo aldrig. Ellers tror jeg weekenden skal stå på og få styr de sidste ting til Juleaften.

Nå men nu kalder min gå tur så vi kan få handlet lidt ind

Masser af Kram

Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor har det været savnet