Masser af glæde

Beslutningen står Fast

Halløj 🙂

Jubiii så blev det Fredag og vi går weekenden i møde hvor den skal nydes i fulde drag.

img_2570

Endelig blev det tid til min gå tur sammen med Carlo igen og hold nu op det har jeg virkelig savnet men jeg er vidst ikke den eneste som har savnet de ture. Da jeg var i Esbjerg og skulle gå ture kunne jeg virkelig godt mærke at jeg savnede Carlo og have med. Så i dag blev virkelig nydt og en gå tur på 6,13 km og hvor var det SKØNT.

img_2569

Jeg fik i dag denne lille video hvor jeg kunne se hvor glad en blev i dag:

Men nu har jeg IKKE kun gået de 6,13 km nej der er blevet danset og gået rundt herhjemme efter jeg kom hjem da mit humør var i TOP. Men som jeg tit siger så er min dag jo ikke omme endnu og der kalder da også en aften tur i aften efter der er blevet set håndbold.

Nu har jeg jo prøvet det her nogle gange med og skulle tabe mig og det har ALDRIG lykkedes hvor jeg har gjort det UDEN hjælp fra andre. Så det her er jo KÆMPE stort for mig og gøre det helt ALENE.

Sidste år da jeg gik i gang med dette projekt ny livsstil troede jeg at jeg var stærk nok til dette. Det startede rigtig godt MEN jeg kunne godt mærke hen af vejen jeg knækkede inde i mig. Jeg kunne godt mærke at når jeg virkelig fik grimme beskeder og negative kommentar så tog jeg mig selv i og sidde og virkelig tude over det og det var virkelig hårdt. Efter jeg gik ned med stress pga. mobning tog det virkelig hårdt på mig og jeg havde Meget svært ved og komme videre og efter min ferie syd på hvor der blev taget hele 5 kg ud af de 7,1 som jeg havde tabt syntes jeg det så virkelig sort ud.

Men efter nogle mdr. tog jeg kampen op igen og jeg sagde til mig selv

”Mette du kan godt tro på dig selv for du mere stærk end du selv tror”

Jeg mener det var i november jeg gik i gang igen efter 2-3 mdr. med op og ned ture.

Nu er der gået 1 år siden dengang og jeg syntes selv jeg har klaret det rigtig flot og jeg har været bedre og bedre til og tage de slag jeg har fået.

Fredag sidste uge røg mit humør TOTALT ned og jeg var ked af det da min kære Farmor var blevet indlagt og hun havde det virkelig ikke ret godt. Jeg gik i flere dage og havde hovedpine KONSTANT og der fløj en masse tanker rundt i mit hoved da jeg var bange for og miste hende. Efter det så bedre ud begyndte jeg at slappe mere og mere af og hovedpinen forsvandt stille og roligt igen.

Jeg kunne mærke jeg har fået bygget mig selv op til og være stærk selvom det virkelig var svært i weekenden. Når der foregår ting omkring mig så ved jeg godt at jeg er Meget sårbar og der skal ikke særlig meget til før jeg begynder og græde.

Derfor er jeg Fast besluttet på at jeg nok skal klare det her livsstilsændring/vægttab og at jeg skal huske jeg er STÆRK men også at det er okay og være ked af det hvis der sker noget som gør ondt. Falder jeg jamen jeg rejser mig igen og jeg ved at uanset hvad har jeg en KÆMPE Støtte fra Familie/Venner men også mine følgere.

Puha det var rart og få sat ord på mine tanker/følelser og det gav lige en klump i halsen. For kommer jeg ikke ud med det kommer det til og gøre mere ondt indeni.

Nu ser jeg Fremad og tænker Positivt og glæder mig til jeg når mit mål næste år nemlig den 22/6-2017 som er og blive tocifret

Rigtig God Fredag til jer alle sammen

og

 Rigtig god Weekend

Masser af Krammer

Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Masser af glæde