Hvorfor juble over det...?

Jeg kan bare det der.

Halløjsa 🙂

Så blev det Søndag og weekenden køre på det sidste.

img_2616

I sidste uge havde jeg virkelig svært at se fremad og jeg tænkte flere gange hvornår kommer min glæde igen med mine gå ture. Jamen den er helt klart kommet igen nu og jeg må sige jeg er kommet STÆRKT tilbage igen i stor stil. Min weekend har virkelig stået på nogle rigtig gode gå ture og det er virkelig bare blevet NYDT i stor stil.

Min December måned er ikke blevet som jeg gerne ville og jeg har svært ved og forstå det. Min Motion har været TOTALT nede og jeg har ikke kunne få skubbet mig selv ud selvom jeg godt kan se nu det ville have været sundt men der har mine tanker ikke været.

Men nu er jeg kommet godt på TOPPEN igen og jeg har fået styr på Min Motion og jeg har en MEGET stor lyst til ALT muligt for tiden. Jeg har fået rigtig god mad i mens jeg ikke har været hjemme og jeg syntes selv jeg har været god til at holde igen selvom det måske var svært.

Nå men nu er jeg kommet op igen sådan nogenlunde og jeg tager en dag af gangen med min Motion for at det går rigtig til. Jeg har haft svært ved og komme op og gå 10 km på en tur men Hey det skal nok komme.

Som sagt er der blevet gået Rigtig gode gå ture i weekenden.

Fredag stod den på en god tur sammen med Carlo og der blev danset og gået rundt herhjemme på gulvet

I går Lørdag blev der gået en god omvej inden der skulle shoppes de sidste julegaver så begge mine gå ture i går blev lagt sammen og WOW 12,02 km

I dag Søndag gik vi ned for at fodre de får som går nede på marken og så blev der gået en rigtig god Søndags tur og det var MEGA dejligt med noget frisk luft.

Men i dag igen har jeg lagt mine gå ture sammen og wow der er virkelig blevet gået nogle km. plus der er blevet gået/danset rundt herhjemme også

Her kan i se Min Aktive weekend:

img_2610

img_2611

img_2614

Som jeg skrev før gik vi dag ned for at ville fodre fårene og de var godt nok sultne i dag.

Her kan i se hvor de kommer løbende da de høre vi kommer med mad til dem:

Nu glæder jeg mig bare til en ny uge og få givet det gas jeg kan inden vægten den kalder på Torsdag.

Glæder mig RIGTIG meget til på Lørdag hvor den står på rigtig god Julemad og på Rigtig Julehygge.

En Mette som havde svært ved og se fremad kan nu sige til sidst

” Jeg kan bare det der”

Tro sig selv der kommer man længst med og jeg har i den grad kommet i gang igen.

Masser af Søndags Krammer

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor juble over det...?