Jeg kan bare det der.

Hvorfor skal det være sådan her??

Halløjsa 🙂

Så blev det mandag og nu er der ikke længe til jul.

img_2622

Jeg har virkelig svært ved og finde min juleglæde igen selvom juletræet står så fint med lys og pynt på.

I dag har jeg prøvet noget som jeg ikke har prøvet i LANG tid og det er jeg har virkelig bare lyst til at spise alt muligt og det er virkelig HÅRDT men nej jeg er også STÆDIG hvad det angår for det går bare ikke om komme ind i den dumme vane.

Mit humør i dag har været lidt nede i det og jeg har virkelig bare haft lyst til og sove men det går ikke for så kan jeg ikke sove om aften.

Men hvorfor har jeg virkelig så svært ved at komme i gang igen?

Der skete en masse ting i sidste uge og der var en masse følelser på spil og Shit hvor gjorde de altså bare rigtig ondt.

Jeg vælger og skrive om dette d det måske kan hjælpe mig med at få sat ord på.

Da jeg Fredag morgen skulle gøre mig klar til og skulle til Esbjerg får jeg en besked om at min Farmor var blevet indlagt og jeg blev MEGA ked af det for hende og jeg er virkelig meget tætte sammen. Jeg kunne ikke komme hurtigt nok af sted men jeg vidste heller ikke om det var slemt eller ej.

Nå men igen der skete en masse ting som jeg ikke kunne styre  altså med mine følelser og jeg var bare ked af det hele tiden selvom jeg ikke altid viste det.

Men der hvor jeg kunne mærke var at det var hårdt var at jeg virkelig fandt ud af min far ikke ville mig og F… hvor var det bare ikke særlig rart. Søndag (11/12) fik vi en dårlig nyhed og jeg brød TOTALT sammen så jeg begyndt og hulke i min gråd og ja min far er der men ikke noget med at trøste mig nej han gik i stedet. Puha det er godt nok hårdt og få det skrevet ned ligenu men jeg ved at det hjælper bagefter.

Men nu ved jeg da hvor jeg står henne hvad det angår og så skal jeg kun se fremad og IKKE tilbage selvom det er hårdt.

Jeg ved at dem som jeg har tæt på mig de er der for mig og det betyder RIGTIG Meget.

Denne gang kan jeg sige at sandheden virkelig gør ondt.

Mit nytårs fortsæt er:

Jeg skal fortsætte med at være Stærk.

 Fortsætte mit gode arbejde.

Holde mit gode humør og være TOTALT TOP MOTIVERET

Det var da nogle gode nogen og jeg skal gøre mit BEDSTE

Wow det var rart men også dejligt og få det ud af kroppen og få sat ord på.

Nu vil jeg se Nissebanden på Grønland og så kalder en gå tur senere og så skal der slappes af til De kongelige øjeblikke i fjernsynet

Tak fordi du havde lyst til at læse med på min Blog i dag

Rigtig Mange Krammer

Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg kan bare det der.