Total Hygge dag i dag Top Nice

Juleaften i går men hvorfor er den anderledes i år?

Halløj 🙂

Wow en dag i går fyldt med masser af Kærlighed.

img_2736

Så sidder jeg her dagen efter en FANTASTISK dejlig juleaften med Rigtig Dejlig mad og rigtig gode gaver.

I går sted den på Gås, Rødkål, Brunede Kartofler og sovs og ja der var jo også Franske kartofler og små syltede agurker.

Men min mave kan desværre ikke rumme så meget fed mad mere men hold nu op hvor det altså bare smagte Super Lækkert.

Før i tiden havde jeg INGEN stop knap hvad mad angår og jeg kunne spise og spise i sær Juleaften blev der hurtigt spist to portioner mad og ja de var pænt fyldte. Hvor jeg i dag sagtens kan spise fed mad men også god mad og nu er det med måde jeg spiser for min mave kan ikke indeholde alt det mad (i sær fed) mere for så får jeg det meget skidt i maven. Så kan jeg lige så godt tage småt men godt og kan gå fra bordet med en god fornemmelse.

Så i dag er der blevet sovet LÆNGE og hold nu op hvor var det altså SKØNT selvom det blev lidt sent i går men Pyt det er jo kun jul en gang om året.

Nå men i år fik jeg som sagt rigtig gode gaver:

Powerbang Cover til min mobil, Brætspil, Hele serien med Beverly Hills 9210 (dvd) Parfume, Vase, Fyrfadslys stager, Gavekort til tøj, Handsker og en hue, Gavekort til biograftur og strømper

En Mette som virkelig er blevet begavet og IKKE en Eneste skal byttes.

Det har måske ikke så meget at gøre med min forandring og dog for det Cover til Min mobil har jeg længe ønsket mig da jeg bruger meget min mobil til billeder/ Video til enten Bloggen eller Facebook gruppen/side

Og Gavekortet har jeg netop ønsket mig til jeg rigtig kan komme ud og få købt nyt tøj da det andet er ved at være for stort til mig.

I dag er der indtil videre blevet slappet Totalt af og set lidt tv så om lidt kalder en gå tur hvor der skal ud og trækkes lidt frisk luft.

Som i nok har kunne se mange gange herinde på Bloggen bruger jeg MEGET før/efter billeder. Jeg mener jeg har skrevet om dette men jeg er ikke helt sikker men nu gør jeg det gerne igen. Jeg kan godt lide og gemme billeder af mig selv selvom jeg på INGEN måde er stolt af mig selv og det er jo også derfor jeg er gået i gang med at ændre min krop. Nå men jeg kan godt lide at lave disse billeder fordi at når jeg går hver dag at ser på mig selv i spejlet kan det nogen gange godt være svært og se forskellen.

Derfor fik jeg i går taget nogle nye billeder og jeg må sige jeg er VIRKELIG MEGET rørt for hold da op jeg kan ikke rigtig kende mig selv mere efterhånden.

Dette billede er fra Juleaften 2014 & 2016

img_2764

Men ikke nok med det så kan jeg tydeligt huske dette billede her som jeg fik taget sidste år og jeg var så ked af det over at se sådan ud og ja jeg var RIGTIG flov.

Disse profil billeder er fra Juleaften 2015 & 2016

img_2738

Jeg kan stadig blive ked af det og se gamle billeder af mig selv fordi jeg i en del år ikke havde det godt med mig selv og på det tidspunkt var det virkelig en KAMP for at skulle tabe sig. Derfor siger jeg i dag at det ikke er en kamp mere nej nu er det en livstilsændring fordi jeg er kommet ud på den gode side nu og jeg har rejst mig og er blevet MEGET mere STÆRK.

Jeg så mig selv som den grimme ælling før i tiden og jeg havde virkelig svært med mig selv. I dag er jeg blevet en Smuk men også en mere selvsikker Mette og jeg er stolt af det som jeg gør den dag i dag.

Nå men nu kalder lidt frisk luft og så står den i dag på rester fra i går og i morgen holder vi herhjemme vores egen lille julefrokost med lidt lækkert pålæg og rugbrød. Så i morgen der skal jeg ud og gå en længere tur og gå og måske ned og fodre ænderne eller fårene.

Masser af Krammer

Mette <3  🙂

1 kommentar

  • Kenneth

    Det er bare for vildt alt det som der er sket med dig er bare så mega stolt af dig og den person du er blevet til i dag og samtidig så kan man godt nok mærke den selvtillidhed du har fået samtidig med er bare for dejligt for dig … er mega stole over at følge dig også fordi man bare bliver i så godt humør af dig. Jeg holder bare så meget af dig det er for vildt. Vil altid støtte dig det ved du

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Total Hygge dag i dag Top Nice