Det var den Jul

Mette´s Forandring Anno 2016

Halløj 🙂

Så er der ikke længe til at 2016 er slut.

img_2810

Jeg har i dag ikke haft den store energi til så meget og jeg har virkelig været hammer træt. Selvom vejret har været rigtig fint har lysten bare ikke været der men så har jeg da brugt tiden på noget andet. Jeg satte mig foran computeren og begyndte og kigge alle billederne igennem og ALLE minderne de poppede bare op både de gode og de mindre gode.

Mit år 2016 har helt sikkert været det bedste år i LANG tid selvom alle de andre år også rigtig gode minder.

2016 har været et år hvor jeg virkelig har lært mig selv at kende og virkelig fundet ud af hvem er METTE.

Da jeg i dag sad og kiggede mine gamle billeder igennem kunne jeg virkelig se så meget forskel ikke kun på min krops bygning men mit blik i mine øjne har virkelig forandret sig Utrolig meget.

Generelt kan jeg godt mærke på mig selv at jeg viser mere og mere hvem Mette er og jeg gemmer mig ikke mere som jeg har gjort.

Jeg har før i tiden været rigtig god til og trøste spise når der gik mig noget på og jeg var ikke god til at sige fra derfor endte jeg desværre som jeg gjorde og fordi jeg ikke kunne overskue og skulle tabe mig. Jeg gik i MANGE år og var rigtig Ulykkelig og virkelig ked af det fordi jeg så sådan ud som jeg nu gjorde og jeg gemte mig rigtig Meget og det er derfor jeg har svært ved at finde gamle billeder af mig selv for jeg har ikke særlig mange.

Jeg har oplevet mange ting gennem mit liv og det har IKKE været små ting desværre. Jeg er IKKE stolt af det men på en måde er jeg glad for det for det har virkelig givet mig noget at tygge på. Jeg er blevet stærk af de små slag jeg har fået mig.

Når jeg tænker på 2015 hvor jeg virkelig havde det MEGA Skidt pga. mit stress og mobning. Jeg KÆMPEDE virkelig meget for at tabe mig og hvor det endte galt.

I dag er det på en helt anden måde og jeg har på INGEN måde travlt med og skulle tabe mig for så ender det bare galt. For mig er det her bare STORT at kunne holde vægten selvom det tit svinger meget ja så holder jeg den altså.

Før i tiden havde jeg INGEN Stop knap og jeg kunne blive ved med at spise. I dag er det min mave som siger fra da den ikke kan alt det mad mere hvilket jeg er MEGA glad for.

Jeg vil da gerne Indrømme jeg er Ikke perfekt overhovedet for jeg kan stadig få mine ned ture MEN slet Ikke så tit som jeg fik før i tiden. Før i tiden var jeg rigtig negativ og det indrømmer jeg gerne men der har virkelig foregået Rigtig mange ting som ikke har været særlig behageligt.

Men nu er det ude af verden og derfor ser jeg KUN Fremad og det som påvirker mig Negativt ja det kommer ikke i nærheden af mig mere SLUT.

Her i året 2016 har jeg virkelig Givet den MAX GAS og der er rigtig blevet gået en masse km og jeg glæder mig til gå turene i 2017.

Hvis jeg har det godt jamen så går det også godt med vægten og jeg er TOP MOTIVRET men er der bare den mindste ting som går mig på jamen så stiger min vægt igen desværre den forkerte vej og jeg tager på for så er mit overskud ikke til nogen gå ture eller andre ting.

Mette’s Forandring anno 2016 har virkelig været Hammer godt og jeg ser frem til 2017 hvor jeg forhåbentligt kommer i mål i Juni og vægten bliver tocifret. Jeg vil gøre det BEDSTE jeg kan for nu skal det bare Lykkedes.

Som sagt så fandt jeg nogle gamle billeder i dag på computeren og selvom de er tilbage fra 2007 så var det også det år hvor jeg tror min vægt toppede mest selvom jeg ikke ved hvad jeg vejet der da jeg ikke gik på vægten. Nogle af de her billeder har jeg brugt før men det er de eneste jeg har hvor jeg er mest kraftig og der er det bedre at se forskellen.

Her kan i se billederne og den Forandring der er sket:

Blondine Mette (Har været Brunette siden 1/5-2009)

img_2804

Billedet til Venstre gik jeg i Bukser Str Xl (Zizzi Str 54)

I dag bruger jeg Str M (Zizzi Str 46)

img_2808

Her er de eneste billeder jeg har i fuld profil hvor forandringen ses tydeligt:

img_2805

Faldt lige over dette profil billede 2009 Vs 2016

img_2802

Nu er det bare at blive oppe på hesten og falder jeg jamen så er det op igen.

Og

Jeg kan nu nyde at være Mette og være STOLT af det som jeg gør og ALDRIG se tilbage KUN Fremad.

Masser af Krammer

Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det var den Jul