Mette´s Forandring Anno 2016

En dag hvor Motivationen og Viljen kom i Top

Halløj 🙂

Så blev det Sørme onsdag og nu er der ikke mange dage til nytår.

img_2815

I går fik jeg rigtig delt nogle gamle billeder samt nye og WOW en forandring som jeg virkelig ikke kan lyve mig fra overhovedet.  Det gør mig virkelig bare SÅÅ Stolt og jeg bliver bare så MEGA Glad inden i. 

Jeg praler af det jeg har gang i fordi jeg er så Glad men igen også stolt og fordi det virkeligt giver mig mod på at blive ved og give den MAX GAS.

Men jeg har til gengæld også virkelig Kæmpet mig til for at stå som jeg gør i dag og det har virkelig ikke altid været lige nemt.

Dagen i dag har været stille og roligt jeg har det meste af dagen udnyttet min sofa da jeg har Utrolig mange mens smerter og de er ikke særlig rare så piller i dag er min rigtig gode ven.

Men alligevel kom min Motivation men også min vilje frem i mig nu hvor jeg ikke var ude at nyde det gode vejr i går måtte jeg altså bare nyde det i dag. Jeg var dog ved at opgive flere gange pga. smerter MEN jeg fortsatte bare derud af. Min gå tur i dag gjorde bare lige at jeg glemte ALT og mine tanker kom ud og de blev ude MEGA SKØNT og mit humør røg i TOP

Min gå tur var ikke lang MEN jeg kom ud hvilket var det Vigtigste.

Min Lille Middags gå tur:

img_2817

Nu er det snart Nytårs aften og den skal nydes med lækkert mad men også i rigtig godt selskab. Det glæder jeg mig virkelig det for det kan jeg godt mærke jeg virkelig trænger til og komme lidt væk og bare Mega hygge. Selvom jeg hygger mig hver dag så er det her jo noget andet.

Nå men nu vil jeg få hængt mit vaske tøj op og så står den på en lille aften tur senere og så skal der grines til Klassefesten i aften ligesom i går.

ELSKER mine gå ture og derfor var det også dejligt at komme ud at gå i dag.

Masser af Kram

Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mette´s Forandring Anno 2016