En dag hvor Motivationen og Viljen kom i Top

Jeg tør godt Men?

Halløjsa 🙂

Så blev det sørme da lige Torsdag og nu er det snart nytår og 2017

img_2810

Nu ved jeg godt jeg tager et emne op som jeg har været inde på før men jeg tager den gerne op igen. Jeg ved godt at jeg er blevet en offentlig person fordi jeg  har en gruppe/side på facebook og har nu lavet denne Blog hvor der er mange der følger mig og min forandring.

Jeg oplever tit at folk derude virkelig kigger efter en om jeg er ude at handle eller om jeg går rundt inde i byen. Men der er en ting jeg nok Aldrig vænner mig til og det er folk virkelig kigger på hvad jeg tager ud og handler ind. MEN der hvor jeg vil hen med det er at da jeg var på min højeste vægt ja der kiggede folk virkelig også efter mig selvom jeg godt vidste hvorfor der blev kigget. Men Mette kunne ikke sige nej og de vidste ikke hvad jeg kæmpede med i min hver dag og jeg havde i perioder hvor jeg ikke havde lyst til at tage ud at handle ind og det endte med at manden måtte gøre det.

Og hvor var det bare ikke særlig rart og have det på den måde og det er ikke alle der tænker sådan eller ved hvor ondt det gør på den det går ud over. Dengang var jeg ikke stærk men jeg var MEGA svag.

Den dag i dag når jeg er ude at handle kigger folk på mig og hvad jeg køber men jeg har så vendt den om på en anden måde for at tænke positivt. Måske det er fordi jeg har gang i med at skal forandre mig altså tabe mig og så kan jeg da godt se at det ser underligt ud at jeg køber slik og chips.

 Men der er bare den forskel for dengang der åd jeg og så gjorde jeg ikke mere og vægten ja den steg og steg bare. Jeg havde det virkelig skidt med mig selv og kunne ikke styre det og selv kassedamerne kigge på mig og jeg var flov rigtig flov. Men i dag når jeg køber ting som IKKE er særlig sundt som Chips og slik eller ja burger som jeg gjorde i sidste uge så går jeg en god tur bagefter og gerne en LANG en af slagsen.

Så i dag køber jeg gerne det forbudte og jeg er ikke flov over at købe det fordi jeg har jo en hygge dag 1 dag om ugen men jeg holder også i gang gerne med mine gå ture.

Jeg har valgt og gøre dette på min egen måde netop fordi jeg har været Rigtig langt nede før i tiden og derfor er det også MEGA Stort for mig og stå som den jeg er i dag. Jeg jubler og danser over det her for der er også i den grad noget af juble over

Jeg kan stadig godt være sårbar og jeg har det ikke altid godt når folk virkelig kigger på mig eller snakker om mig i krogene netop fordi det mobning virkelig sidder i kroppen på mig og det vil det altid gøre selv når jeg sidder i bussen og der sidder nogle og fniser kan det godt  komme frem i mig. Jeg er blevet bedre til at håndtere det men hold nu op det kan være svært.

Om jeg er Mette fra Mette´s Forandring eller ja bare Mette så er jeg stadig den samme og det vil jeg altid være.

Jeg er bare træt at folk som dømmer andre på det som folk spiser måske der er en grund til det eller de ikke har en styrke til og i mod med.

Alle har den styrke i sig det er bare med at finde den frem tro mig.

Det var lidt af mine tanker som lige blev til ord og hvor var det egentlig rart at komme ud med.

Masser af Kram

Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En dag hvor Motivationen og Viljen kom i Top