Jeg tør godt Men?

En Mette som ikke kan få sine arme ned

Halløj 🙂

Så blev det den anden sidste dag i år 2016 og mine arme kan slet ikke komme ned

img_2824

I går fik jeg sat ord på hvordan det kan være og blive set ned på men også kigget efter og hvor er det rart og sætte ord på hvordan jeg har det med at være Mette.

Jeg har aldrig været god til og sætte ord på hvordan jeg har det i sær ikke over for andre som jeg ikke kender. Men efter jeg er kommet i gang omkring mit forandring har jeg fundet ud af hvor meget det virkelig hjælper mig men også betyder for mig men også folk som står med de samme problemer.

 Så hvis lige netop dig som læser dette har en masse ting som fylder i dit hoved så sæt dig ned og sæt ord på dine følelser for det hjælper virkelig og komme ud med det.

I går stod den på og få handlet det sidste ind til nytårs aften da vi skal holde den sammen med et venne par hvor vi skal stå for hovedretten. Så det sidste skulle lige ordnes så vi ikke skulle nogen steder i dag end gå ture.

Jeg er begyndt at ligge mine gå ture sammen på Endomondo dog ikke hver dag men nogle gange gør jeg det og hvorfor ja det ved jeg faktisk ikke.

Sådan her så mine gå ture ud i går samlet:

img_2840

Jeg har ikke helt fået gået det som jeg gerne ville her i ferien men til gengæld har jeg virkelig fået slappet af og nydt det med at være Mette for det kan jeg godt nogle gange glemme desværre.

Nu har jeg ikke rigtigt brugt min vægt siden den 17/12-16 og jeg vil gerne indrømme jeg har ikke helt turde at gå på for at kigge.

Men i dag tænkte jeg nej nu går du lige på for at kigge og ja nu bliver jeg VIRKELIG godt nok rørt IGEN

Den 17/12-16 lagde jeg et billede ind på Gruppen Mette´s Forandring hvor jeg skrev jeg havde været på for at smug kigge.

17/12-16 sagde min vægt 115,4 kg

13 Dage senere altså i dag

30/12-16 siger min vægt 113,8 kg

MINUS 1,6 kg

WOW HOLD NU OP HVOR JEG ER GODT NOK VILDT STOLT

Her kan i se hvad Min badevægt siger:

img_2838

Så jeg har altså Tabt mig i Julen jamen altså det gjorde bare lige min dag i TOTALT TOP

Billedet her er taget i dag 30/12-16

img_2825

Jeg faldt lige over min vægt fra den 30/12-15 inde på den app jeg bruger (Overvåg din vægt)

Kontra i dag 30/12-16

Jeg har lige siddet og været kreativ så i kan se vægten fra før til nu

30/12-15 & 30/12-16

img_2830

MINUS 11,8 kg er der tabt i den periode og jeg kan kun være MEGA STOLT af mig selv

Jeg kan bedst lide at det går stille og roligt for går det for hurtigt ja så tager jeg det for hurtigt på igen og ja det ville jo være Mega synd for det arbejde jeg har lagt i det.

Igen så følger jeg ikke nogen bestemte kure nej jeg går efter mit eget hoved og følger mit hjerte. Jeg spiser hvad jeg har lyst til MEN jeg går så også rigtig gode ture og det hjælper mig rigtig meget.

Jeg spiser som sagt som jeg altid har gjort MEN jeg spiser dog mindre portioner og nu har jeg også vænnet min mave til mindre mad. Min mave er heller ikke god til alt for meget fed mad mere. Så jeg er glad for denne forandring i sær for min krops skyld.

I morgen kan jeg nyde min aften på en god måde og den gode mad jeg skal have.

Nu vil jeg nyde min aften og virkelig bare juble over det med vægten i dag for hold da op det er Virkelig Sejt gået.

Masser af Kram

Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg tør godt Men?