En Mette som ikke kan få sine arme ned

2016 var et Fantastisk godt år men 2017 bliver endnu bedre

Halløj 🙂

Så blev det den sidste dag i år 2016 og Det skal fejres her hos mig i STOR Stil.

img_2852

Hold nu op hvor er der godt nok sket meget i 2016 som jeg virkelig kan være glad og stolt af.

Jeg har haft mine op og ned ture men jeg har virkelig fundet ud af det har gjort mig endnu mere stærk.

2016 har virkelig overrasket mig meget hvad mig selv angår. Der er blevet åbnet op for rigtig mange ting som jeg har gået og gemt på i MANGE år som kun de nærmeste har vidst. Ikke nok med det valgte jeg i Juni måned og gøre noget som virkelig var GRÆNSEOVERSKRIDENDE for mig nemlig og stå i undertøj og få taget et billede og dele det med andre. Jeg fortryder INTET overhovedet for igen det har VIRKELIG givet mig troen på at det jeg har gang i er det helt rigtige og at jeg gør det pisse godt.

Jeg har igen delt rigtig MANGE ting med jer derude som: Tanker, Billeder og jer videoer og jeg har virkelig vidst hvem Mette er. Før var jeg en MEGET trist Mette og jeg havde det ikke altid det lige sjovt MEN det har denne forandring virkelig fået lavet om på og jeg har fået den Mette frem som jeg er. I går delte jeg nogle af de sidste billeder af hvordan det var gået med vægten og ja der er også blevet delt før/efter billeder.

Jeg er SÅÅÅ MEGA STOLT over jeg er kommet igennem jule dagene med et MINUS på vægttabs kontoen og jeg i aften kan nyde min mad og aften på en rigtig god og dejlig måde.

MEN jeg er ikke færdig med at overraske mig selv men også jer.

Her efter jeg var i bad skulle jeg da lige prøve at måle mig selv i cm og WOW

Den 3/12-16 sagde den MINUS 74 cm i alt fordelt på hele kroppen.

I dag Den 31/12-16 siger den MINUS 79 cm fordelt på hele kroppen.

Så Mette her slutter året af med et BRAG nemlig:

MINUS 15 Kg

MINUS 79 cm fordelt på hele Kroppen

img_28531

2017 skal fortsætte i den gode stil som 2016  startede med men og så den store stil som den sluttede med sluttede med.

Rigtig godt Nytår

Nytårs Kram

Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En Mette som ikke kan få sine arme ned