2016 var et Fantastisk godt år men 2017 bliver endnu bedre

Hvad er min første dag i 2017 blevet brugt til…?

Halløjsa 🙂

Så blev det første dag i 2017 til en Sofa dag.

img_2917

I går sad jeg virkelig og tænkte over de ting som er sket i 2016 og jeg fik da også skrevet om det på Bloggen.

Når jeg ser tilbage på 2016 så bliver jeg enormt glad og MEGA Stolt over de ting som er sket med min Store Forandring og jeg glæder mig til og fortsætte Min Forandring i 2017.

Takket være 2016 har jeg i dag ALDRIG haft det bedre hvilket jeg er Super Glad for og det har også kostet mig Sved og tåre.

2017 bliver året hvor:

 Vægten bliver tociffert

og jeg skal gøre mit BEDSTE for at nå dette.

Som sagt ligger jeg heller ikke skjul på at vi forsøger at stifte familie og det har virkelig IKKE været nemt og tro mig det har kostet mig RIGTIG mange tåre for der sker ikke så meget. Smed mine p piller 12 September 2015 og jeg har været hos lægen og på sygehuset skal dog til Kontrol på sygehuset her til Februar igen hvilket jeg er MEGET spændt på for de sagde jeg skulle tabe mig og ja Hey det er jeg jo i gang med.

I dag har den herhjemme stået på Sofa hygge og jeg har det virkelig skidt. For lidt søvn og så blev der i går drukket alkohol hvilket jeg ikke er vant til men i går skulle det bare nydes.

På Torsdag kalder vægten og jeg ved godt at den siger PLUS men jeg har virkelig haft en god nytårs aften med god mad og vin men også asti til.  Jeg har virkelig kunne mærke at jeg har haft et behov for at ja bare hygge mig efter en hård December måned. Og nej jeg har på INGEN måde Dårlig samvittighed over jeg har hygget mig for det skal nok gå og jeg skal nok få det tabt igen det ved jeg.

Min mad nytårs aften bestod af Forret: Rejecocktail hvor der var en Jomfruhummer til. Hovedret:  Cognac Flamberet Oksemørbrad med bacon rundt om, Friske bønner med bacon, friske ristede svampe, Kartoffel Gratin med ost, Cognac flødesovs og hjemmelavet naan brød. Dessert Chokoladekage med karamel inden i.

img_2916

Og ja så blev der nydt vin til maden og det var igen en aften hvor den stod i MEGA hyggeligt selskab.

Aften turen er gået og når dette er skrevet og lagt ind så ville jeg gå lidt foran fjernsynet. I morgen kalder den helt store gå ture og den skal bare nydes da jeg skal til møde inde i byen ja så har jeg valgt at gå hjem derinde fra så det giver nogle km men også skridt på Kontoen efter denne aften i går trænger den til og blive misbrugt lidt eller nej noget skulle der stå.

Nå men nu vil jeg gå lidt rundt inden sengen kalder på mig

De sidste par dages Blog har jeg virkelig fået skrevet og IKKE mindst fået delt billeder fra året der er gået hvis du ikke lige har fået dem læst

Masser af Nytårs Kram

Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2016 var et Fantastisk godt år men 2017 bliver endnu bedre