Hvad er min første dag i 2017 blevet brugt til...?

TOTAL God Start På Året Og Ugen.

Halløjsa 🙂

Jubii så blev den Første uge i det nye år skudt i gang.

img_2947

Jeg har kæmpet lidt den seneste stykke tid med en Masse tanker og følelser og nogle af dem har virkelig gjort ondt Rigtig Meget endda.

Selvom jeg gerne ville starte året op på en frisk kan det altså være rigtig svært når vi snakker følelser.

Men jeg skal da lige love for jeg har fået sparket 2017 i gang med TOP MOTIVATION.

Min dag i dag den startede med et møde inde i byen så da jeg kom ud af bussen satte jeg min Endomondo til.

Jeg havde endda taget mine gavekort med til Zizzi da jeg lige ville om der var noget som kunne friste mig. Så jeg faldt over disse 3 Bluser og Blå er fordi den er jeg virkelig blevet MEGA vild med og den klær mig KANON godt. Min selvtillid den steg virkelig meget og da jeg så fandt ud af jeg er gået ned i str ja så røg den endnu mere op og jeg kunne ikke lade være med at sige YES SÅDAN.

Her kan i se dem:

img_2953

I dag da det var så MEGA Lækkert vejr og TOTAL TOP Motiveret så valgte jeg at gå hjem inde fra byen af og YES det var da SÅ MEGA Lækkert og det gav virkelig noget igen på selvtillids Kontoen.

Lavede lige en lille video på min gå tur i dag:

Min gå tur inde i byen og hjem i dag:

img_2954

Selvom jeg har forsømt mine gå ture lidt her på det sidste så fik den virkelig et KÆMPE Spark i dag hvilket jeg er SUPER glad for.

Får jeg ikke gået mine ture ender det desværre helt for mig og det har jeg fundet ud af og så tager jeg på og det er jo ikke den vej det skal gå. Så derfor går jeg gerne hvis ikke en stor jamen så gerne flere Små. I morgen kalder mine gå ture igen sammen med Min kammerat og det glæder jeg mig faktisk meget til for de er Virkelig Savnet.

Jeg glæder mig SÅÅ Meget til 2017 og jeg håber også at det bliver lige så godt som 2016 hvis ikke bedre.

Nu kalder en aften gå tur på mig og lidt frisk luft da jeg har sådan en kæmpe hovedpine og så står den på afslapning på sofaen til fjernsynet

Masse af Krammer

Mette 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad er min første dag i 2017 blevet brugt til...?