TOTAL God Start På Året Og Ugen.

Nu køre det bare på skinner.

Halløj 🙂

Min uge blev i går sparket i gang med TOTALT TOP MOTIVATION og masser af Motion.

img_2947

Som sagt var det en MEGA og hammer god dag i går og min motivation ja den var ikke til at pille ned. Der blev virkelig gået både skridt med min skridttæller(Garmin Vivofit) men også i den grad nogle gode km. Når jeg er så top motiveret så udnytter jeg det i den grad for det er ligesom intet kan stoppe mig og jeg bliver bare ved og ved hvilket er super skønt.

Største delen af Min Forandring handler om motivation og det gør den fordi den gør mig glad i låget og min selvtillid ja den får virkelig et Kæmpe Boost. Jeg kan have dage hvor den ikke rigtig er der men jeg ved at en gå tur virkelig hjælper mig i gang og Bom så kan den være og tit så gør det gå turen længere og længere.

Sådan så min dag ud i går (Skridttæller)

img_29671

Nu var det ikke kun i går hvor der blev gået en god tur for i dag skulle jeg noget som jeg IKKE har gjort i LANG tid nemlig ud og gå sammen med Carlo og endda i regnvejr. Jeg kunne lige så godt flade ud på sofaen men endte med at gå en tur på 7,01 km

Som i kan se var der en som virkelig nød turen:

img_2960

Jeg skrev herinde på Bloggen i fredags 30/12-16 at jeg havde tabt mig hen over julen hvilket var/ er MEGA fedt og jeg er stadig MEGET STOLT over det.

Så blev det Nytår og jeg nød den i stor stil med MEGA god mad men også Alkohol og ved i hvad?

JEG NØD DET VIRKELIG

Søndag d 1/1-17 gik jeg på vægten og BOM

+ 1,6 kg (115,4)

I dag 3/1-17 skulle jeg se hvordan det så ud og YES YES

MINUS 1,6 kg (113,8 kg)

Det her kalder jeg virkelig MEGA SEJT og hold nu op jeg er MEGA STOLT.

Her kan i se hvordan det ser ud:

img_2966

Først taber jeg mig i julen hvilket er SUPER Sejt for det er ikke noget som jeg plejer og jeg syntes ikke jeg holdte igen på nogen måder. Men det som jeg havde tabt i julen ja det tager jeg på til Nytår Hvilket jeg har det rigtig godt med og hvorfor har jeg egentligt det? Jo for havde jeg ikke tabt mig i julen men måske havde taget en del på plus det jeg tog på til nytår så havde det ikke været så sjovt.

Jeg vil gerne indrømme jeg er MEGET rørt inden i mig selv og nogle gange forstår jeg ikke helt at det er virkelighed da det føles som en drøm.

2016 var et år hvor jeg for alvor gik i gang med mit eget projekt nemlig vægttab og jeg lærte en masse ting om mig selv og tro på mig selv. 2016 var mit år men det er jeg sikker på at 2017 også bliver.

Jeg har ALTID haft problemer med at holde min vægt i stedet voksede den bare og jeg kunne ikke styre det hvor nu kan det godt være jeg tager lidt på MEN nu taber jeg det i stedet hvilket jeg er Utrolig Stolt over.

Den gode stil skal HELT klart Fortsætte og det skal INGEN have lov til at ødelægge og derfor har jeg også taget en beslutning i mit liv.

Jeg skal have ryddet op inde i mit hoved og dem som jeg ved påvirker mig negativt eller vil påvirke mig ja de skal VÆK og det skal de fordi jeg igen er kommet videre og jeg vil ikke bruge min tid på dette KUN positivt.

Det lyder måske lidt dumt men det er faktisk sådan jeg har det.

Nøj hvor var det rart og få sat ord på men også at få det ud.

Wow Mette hvor er du god og du får sagt Fra SÅDAN

Masser af Kram

Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TOTAL God Start På Året Og Ugen.