Nu køre det bare på skinner.

Jeg har virkelig brug for det

Halløj 🙂

Så blev det onsdag og i morgen kalder vægten på mig og det er faktisk meget spændende.

img_2917

I går fik jeg åbnet lidt op omkring det her med og mærke efter hvad der er godt for mig hvad der ikke er godt for mig.

I dag har virkelig været en ØV dag for mig og mit hoved det køre bare rundt og rundt og det er bare en blanding af alt ting.

I forbindelse med min Farmor var indlagt fandt jeg virkelig ud af hvem som var der for mig og hvem som ikke var. Men en ting som gjorde HAMMER ondt på mig det var at jeg virkelig blev afvist af min egen far og han gjorde ingenting. Jeg havde virkelig svært ved at finde rundt med mig selv og jeg havde Konstant MEGA hovedpine og jeg græd og græd. Men inderst inde havde jeg nok håbet på et kram eller andet men i stedet følte jeg mig rigtig splittet og hold nu op det var hårdt. Det kan godt være han ikke ville mig men at det bliver vist på den måde Fuck det var bare hårdt. Hvorfor skal det være sådan ja jeg forstår det ikke.

For mig er det hårdt og være til fødselsdage eller andre højtider og skal være sammen med en som ikke vil mig og den rammer virkelig. Jeg har ikke lyst til at skal afskrive min familie pga. min far og derfor var og er det rart og kunne være ærlige over for andre og sige det er ikke pga. dem jeg nogle gange holder mig væk nej det er pga. min far.

Nu har der ikke været kontakt til min svigerfamilie siden Maj 2014 og på en måde har jeg nydt det netop fordi så har der været ro. Der er nogen i den familie som ikke kan lide mig og det er åbenlyst og det har virkelig været hårdt. Og stå med ens egne problemer til og få flere oven i ja den er virkelig hård. Derfor har jeg virkelig nydt at der har været ro på fra begge sider siden Maj 2014. Jeg har i en periode ikke haft det særlig godt netop pga. min egne problemer og der var MEGET ballade  på min hjemmefront. Det tog MEGET hårdt på mig alt sammen og gå fra at være den familie med Mor,Far,Søster og jeg til at blive alene.

I 2003 ryger jeg ned i et KÆMPE hul og jeg blev smidt ud af social og Sundhedsskolen pga. for meget fravær og jeg havde svært ved at fortælle det for jeg vidste at jeg ville få en skideballe over det. Og det var ikke særlig sjovt at være mig bare det jeg skulle i postkassen det var ikke noget jeg gjorde så tit fordi jeg følte folk kunne se jeg var syg plus jeg sov Rigtig Meget.

Puha det er hårdt og sidde og skrive om det her for det var dengang jeg virkelig havde det skidt.

For mig handler det om og få ryddet op inde i mit hoved og system med dem som ikke ville mig og jeg ved godt det tager tid MEN det hjælper at få det gjort.

Jeg har bare fået NOK af at det skal gøre SÅ ondt på mig og jeg er MEGA træt af det.

Det SKAL bare ud af Mette for Mette skal  KUN se fremad.

Det har kan være skyld i min forandring bliver bremset og måske i stedet for at tabe mig så tager jeg på og det VIL jeg ikke have

Puha min hovedpine den lettede godt nok og det var godt nok skønt. og det var dejligt at komme ud med både for mig selv men og for jer så i kan se hvordan det var men også er at være Mette

Nu glæder jeg mig til i morgen hvor jeg skal på vægten efter en længere pause så det er godt nok spændende.

Nu vil jeg se en film på Netflix og bare slappe TOTALT af til

Masser af Kram

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu køre det bare på skinner.