Jubiiii så blev det endelig Torsdag igen.

Humøret er Helt i TOP

Halløj 🙂

Så hedder det Sørme Fredag og weekenden banker på Døren og det er lige hvad jeg trænger til efter min MEGA gode dag i går.

img_2993

Jeg fortsætter mit MEGA gode humør fra i går og jeg er ikke god til at rose mig selv men Helt Ærlig så syntes jeg det er MEGA SEJT

Her kan i se hvordan mit humør har været HELE dagen:

Jeg har virkelig ALDRIG prøvet hvor det er gået SÅÅÅ godt at tabe sig både til Jul men også Nytår det er Sååååå VILDT og det er en MEGA SEJR.

December måned er altid svært for mig og det er den fordi der er Såå mange lækre spiselige ting som slik og småkager.

Jeg har i julen spist ALT muligt altså forbudte ting men har jeg på en måde holdt igen og jeg har ikke over spist af det. Det var ikke en del af min plan overhovedet MEN det har alligevel været fedt for mig at jeg har, kunne sige til mig selv at nu var det nok og at jeg har, kunne stoppe i tide men også nydt det.

Så det kan godt være rent følelsesmæssigt at det har været noget møg og det er ikke noget nyt da jeg har levet sådan her i en del år med en masse ting i mit hoved. MEN det har alligevel været en MEGA god December når vægten siger

MINUS 2,2 kg

Fra 17/12-16 til 5/1-17

Jeg er MEGA STOLT og jeg syntes det er HAMMER SEJT og jeg nyder at prale over dette for det er faktisk MEGET STORT for mig Rigtig Meget.

Som sagt har jeg altid manglet det skulder klap og det har jeg virkelig lige givet mig selv SÅDAN

Min dag i dag har stået på noget Jobværksted inde i byen så turen med Carlo blev ikke til noget så den gå tur blev inde i byen i stedet.

Nu er det fredag aften og herhjemme er der blevet hygget i STOR Stil og jeg har nydt det Rigtig Meget.

I dag stod min Fredags menu på Indbagt mørbrad med Salat til og Mums hvor var det lækkert.

img_2992

Om jeg når at komme ud af få gået en tur inden sengen kalder ved jeg ikke helt men det kunne da være dejligt med frisk luft selvom det er MEGA koldt.

Weekenden står på nogle gå ture og så får vi herhjemme måske besøg og en sludder om tingene lige nu og det bliver rart og få sat ord på nogle ting.

Denne her Forandring har virkelig fået sat gang i nogle ting hos mig hvilket jeg tror, har været MEGET sundt for mig og det er jeg Såååå taknemlig for.

Nu vil jeg bare nyde at jeg er Mette og at jeg er 100 % mig selv

Rigtig God Weekend derude

Masser af Weekend Krammer

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jubiiii så blev det endelig Torsdag igen.