Humøret er Helt i TOP

Derfor opnår jeg det gode resultat

 

Halløjsa 🙂

En Lørdag hvor jeg virkelig er rørt og MEGA Lykkelig

img_3002

Wow den gode stil den fortsætter virkelig bare derud af i STOR Stil.

Min dag startede med at jeg fik en MEGA God natte søvn og jeg sov endda Længe hvilket var MEGA Skønt.

Efter morgenmaden var indtaget stod den på en gå tur til Bilka og få handlet ind til weekenden og der er ikke noget bedre når der kan slå to fluer med et smæk. Det blev da en dejlig tur på 5,3 km og fik da også fodret lidt måger på vej hjem nede ved en sø troede ænderne var der men det var de så ikke men pyt mågerne er jo også sultne.

Stemnings Billede fra Gå turen: 

WOW mine øjne STRÅLER

img_2999

Jeg har givet mig selv et Nytårs fortsæt og alle de andre år var det at jeg skulle tabe mig men sådan er det IKKE i år da jeg jo er godt i gang med det. Nej nu ser jeg fremad og IKKE tilbage

 Derfor er mit Nytårsforsæt :

Jeg er træt af og holde mine tanker inde fordi jeg skal passe på hvem jeg siger hvad til. Derfor er det SLUT og nu skal det bare UD uanset hvem det er og det skal nok komme.

Her til eftermiddag kom min kære svigerfar til kaffe og kage og der blev bare rent rå hygget og vi var endda ude og gå en lille tur og få lidt frisk luft.

Her kom mit nytårsforsæt lige i gang og jeg fik åbnet op for nogle ting og FU.. det lettede godt nok en del. Og jeg bagefter havde en rigtig god snak med Min kære Farmor i tlf. og ligenu sidder jeg og er virkelig rørt og ja for at være ærlig er der vand i mine øjne for det røre mig virkeligt og jeg føler mig SÅÅ Meget Lettet i den Grad.

Jeg er så glad for at jeg kommer ud med det men også at dem omkring mig kan se/ høre hvor meget det egentlig i virkeligheden letter på mig.

Jeg kommer til og træffe nogle valg i 2017 som måske ikke alle forstår mig med MEN det er ting som har ramt mig MEGET hårdt og det ved jeg der ikke bliver ændret ved desværre.

Som sagt er jeg blevet såret Mange gange og hvis folk ikke kan lide mig er det deres problem ikke mit MEN når folk så ligepludselig gerne ville være venner så kan det være svært fordi jeg har altid lært og ikke gå tilbage til en fuser

Wow Mette hvad var dog det du lige skrev der? Ja jeg siger virkeligt fra for der var en gang hvor jeg ikke gjorde men så gik det også galt og der var der at jeg virkelig tog på i vægt pga. bekymringer og det er det som jeg retter op på nu.

Her til aften da vi gik aften tur gik Min Mand og jeg og snakkede og så kommer det lige pludselig fra ham at han virkelig er Stolt over at kunne se hvordan min selvtillid har fået et MEGA Boost og at jeg stiller mig frem som jeg gør og han kan se hvor glad det virkelig gør mig

Jeg har den dejligste følelse inden i lige nu som er meget svært og beskrive men WOW siger jeg bare.

Det er aldrig rart og se sandheden i øjnene men det har virkelig hjulpet på mig og derfor er jeg SÅ STOLT af jeg kan sidde og skrive dette som jeg lige har gjort.

Dette indlæg blev der virkelig sat ord på mine følelser netop fordi jeg ved hvor vigtigt det er for mig men også fordi jeg ALDRIG i mit liv har været SÅ STOLT for det  som jeg gør i dag

Masse af Kæmpe Krammer

Mette 🙂

 

1 kommentar

  • Kenneth

    Heyy jeg syntes bare der bliver ved med at være så meget dejligt fremskridt både psykisk og fysisk det er bare så dejligt at følge med i og man bliver bare så lykkelig når du er så glad, det gør ens dag bare lige 1000 gange bedre end den var i forvejen og specielt når vi går sammen f.eks til bilka og handler bliver det bare altid den bedste tur og det er bare så hyggeligt …. jeg kunne bare ikke ønske mig noget bedre.
    Glæder mig virkelig meget til at følge dig lang tid frem over samt støtte dig alt det jeg har mulighed for det lover jeg dig …. :o)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Humøret er Helt i TOP