Derfor opnår jeg det gode resultat

Total Top Motivation Fortsætter i den grad

 

Halløj 🙂

Så blev det Søndag efter en KANON god weekend hvor der er blevet sat ord på en masse følelser.

img_2984

Wow sikke en weekend hvor der virkelig er blevet ryddet op inde i Mette´s Hoved/Krop og hold nu op hvor har det virkelig været SKØNT.

 Jeg lærer noget nyt om mig selv hver eneste dag enten rent mentalt eller omkring Min Motion.

Og jeg kan mærke at jeg er kommet Rigtig LANGT og noget af det som jeg Aldrig har været god til jamen det er jo og sige til mig selv

 ” Kom Mette så går du lige en god tur”

Jeg har Aldrig været god til og gå ture Alene da jeg har til tider følt mig MEGET usikker. Om det er fra den gang jeg blev overfaldt som barn der stadig sidder i kroppen på mig det er ikke til at vide Men når jeg gik ture før i tiden så skulle jeg altid gå hvor der var huse i nærheden hvis der skulle ske noget.

I dag på mine gå ture kan min usikkerhed godt komme frem efter jeg blev forfulgt i skoven af en mand MEN det er slet ikke så slemt mere som det var før.

Det er slet ikke en rar følelse og have MEN jeg er en Fighter og jeg giver IKKE op.

Og gå fra og være denne MEGET usikre pige som jeg var og til den jeg er i dag kan jeg kun være MEGA STOLT af og derfor betyder det her SÅÅÅ Meget for mig.

At jeg har kunne få mig selv løftet op igen  og samme tid med at holde fokus på det jeg har gang i selv efter små ned ture gør mig Virkelig STOLT

I går satte jeg mig et Nytårs fortsæt for 2017 og det ja det startede allerede i går med jeg fik åbnet mig op og hold nu op det lettede HELT Vildt og jeg kunne endda mærke jeg slappede mere af.

Min dag i dag har stået på en god gå tur på 6 km plus jeg har gået lidt rundt hjemme også men så nupper jeg da lige en aften gå tur også men bare det og få noget frisk luft. Min aftensmad står på rester i dag fra i går nemlig Pita brød  med fyld (kylling Bacon og grønt)

I dag skulle jeg lige prøve min gamle top og da jeg godt kunne mærke at den var noget løs så tænkte jeg lige at der skulle tages lidt Nye før/efter billeder med den på

Billedet fra den 25/5-15 var det første billede jeg fik taget til mit før/efter billede og for mig betyder det meget at jeg har et fra da jeg startede med mit projekt Vægttab da det er der jeg virkelig kan se forskel

Den 25/5-15 sagde vægten 128,8 kg og i dag siger den 113,2 kg

WOW MINUS 15,6 kg er forskellen på disse billeder

img_3025

img_3024

Det som er det gode ved alt det her er jo jeg både kan mærke det men i den grad at jeg også kan se det.

En Super Glad Mette i Forandring

Nu kalder der vidst en lille aften gå tur samt lidt frisk luft

Masser af Søndags Kram

Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor opnår jeg det gode resultat