En Top Motiveret Mandag så er ugen startet

Nu er det tid til noget nyt

 

Halløj 🙂

En TOP MOTIVERET Mette fik i går Sparket ugen godt i gang

img_3044

I går var en MEGA god dag og min Motion den fik SÅÅÅ Meget GAS i Stor stil og som sagt er jeg en FIGTHER så jeg giver ALDRIG op.

Jeg har meldt mig til en begivenhed inde på Facebook hvor jeg skal indtaste mine km dag for dag her i Januar måned og HOLD NU OP der er IKKE kun givet den GAS i går men de andre dage her i januar er det også blevet til en del km.

Her kan i se hvad jeg tastede ind i går på bare 8 dage:

img_3041

For mig er det stadig MEGA VILDT at jeg går så meget for det er jeg jo slet ikke vant til men igen så nyder jeg dem alle sammen på hver sin måde. Når jeg desværre går hjemme som jeg gør så holder mine gå ture mig oppe og jeg kommer ud i stedet for at bare sidde i sofaen som jeg gjorde før i tiden.

I dag stod den på samtale/møde med min søde mentor og hvor jeg virkelig ros fordi jeg har rykket mig på den personlige plan og det ros jeg fik i dag har VIRKELIG Motiveret mig til en ting og det er. AT jeg er gået i gang med og få rettet mit CV i stor stil efter jeg fik gode fif i Torsdags til Work Shops med Ansøgning/CV og det ser allerede MEGA godt ud.

Efter mit møde gik jeg ind og købte en ny bog nemlig en kogebog og det gjorde jeg fordi den var billig men også for at få noget inspiration til maden både hver dag men også weekend. Nu hvor jeg ikke går op i min mad kan jeg godt lide og prøve noget nyt for når jeg ser en ret som ser god ud laver jeg den tit om så den bliver i Mette stil ( det kan være at ændre ingredienser)

Jeg finder også tit inspiration på facebook med de opskrifter som popper op med videoer og ja det er bare med og se muligheder.

Her kan i se hvad jeg købte i dag:

img_3043

Min aftensmad i dag stod på Wraps med Salat, Kylling og Bacon og MUMS hvor var det bare MEGA lækkert. Jeg kan godt lide og få salat på en anden måde og igen gør den mere spændende en “bare en salat”

Her kan i se min mad (Tortilla wrap, Miracle Whip, salat, løg, avocado, bacon og kylling)

img_3040

Jeg Elsker og forske med min mad og prøve og gøre den mere spændende.

Nu skal jeg rigtig i gang med og prøve mig frem og det glæder jeg mig til.

Masser af Kram

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En Top Motiveret Mandag så er ugen startet