Intet kan slå mig ud.

Hvordan er det at være Mette lige nu?

Halløj 🙂

Wow der er godt nok blevet Sparket Røv de sidste par dage SÅDAN.

img_3225

Jeg skrev i går at intet kunne slå mig ud og det passer ikke helt for det er der MEN jeg gør bare ALT for at det ikke sker og det kan til tider virkelig være svært.

 Jeg siger tit jeg Ikke kalder dette for en kamp med at tabe mig og det er det heller ikke men det er en kamp for mig at jeg ikke bryder sammen over ting som er inde i mit hoved og krop.

Jeg er en MEGET sårbar pige til tider og Fuck hvor kan de tider bare være hårde.

 Jeg smed mine P piller september 2015 i håb om at vi kunne stifte vores egen lille familie. Der er sket rigtig meget i den tid og i August var jeg på sygehuset for at blive tjekket og ALT så rigtig fint ud. Men Hvis de skulle hjælpe mig med graviditet så skulle jeg tabe mig først. Nu skal jeg snart derned igen og jeg er virkelig spændt på hvad de siger til mig. Jeg bliver rigtig ked af det når jeg kan se det lykkedes for andre bare ikke mig og hold nu op det gør bare virkelig ondt. Jeg ved godt det har ikke noget med at gøre hvor stor jeg er eller vægten men hvordan jeg har det med mig selv inde i.

 Jeg er kommet til et punkt i mit liv hvor jeg skal have ALT det negative væk og ja ud af mit liv. Jeg magter det virkelig ikke mere og det gør ikke noget godt for mig nej det gør det værre.

Jeg har levet i mange år hvor der har været noget hele tiden og nej det er ikke kun positivt det hele. Jeg er flere gange blevet kaldet en Negativ kælling og mange andre navne som gør ondt. Jeg kan godt se mange veninder og venner er smuttet og det er nu det gør ondt fordi jeg godt tit kan føle mig alene.

 Av hvor gør det ondt og komme ud med dette og lige nu triller der tåre ned af mine kinder fordi det er et MEGET tungt emne for mig. Det gør SÅÅ ondt at jeg de sidste par dage bare har gået med en KÆMPE hovedpine og ondt/tryggen i brystbenet fordi jeg har gået og tænkt og være små ked af det. Jeg har rækker hånden ud til mange selvom det ikke var mig som skulle det men for at få løst nogle ting og muligvis at starte på en frisk.

 Hvorfor er det altid mig som skal vise interesse?

Hvorfor gør andre det ikke mod mig?

 Så kan jeg ikke lade være med at tænke om det er mig som den virkelig er gal med? Jeg ved godt denne Blog i dag blev MEGET personlig men kunne bare mærke det skulle ud af kroppen fordi det gør SÅÅ ondt.

Rigtig mange åbner sig ikke op og er ærlig men det gør jeg fordi det har jeg det bedst med og det er heller ikke forkert og sige

 “Jeg er MEGA ked af det”

Men nu har jeg oplevet mange gange og blive valgt fra fordi jeg til tider kan have det svært og så er jeg på en måde blevet “stemplet”

Det er også en af de ting som gør at jeg er PISSE MEGA STOLT af mig selv i dag og kunne gøre det SÅÅ godt omkring mit vægttab og selvom jeg har mine dage så rejser jeg mig selv igen (Hvilket jeg ALDRIG har, kunne før)

 Jeg har fået mange slag under Mit vægttabs forløb og det har på en måde gjort mig mere stærk. Derfor sætter jeg virkelig MEGET Stor pris på den Støtte jeg får igennem Mette’s Forandring men i den grad også her på Bloggen.

Det er FANTASTISK at mine små metoder kan hjælpe andre derude til at få et lille kærligt spark.

 Nu kalder lige et par piller til hovedet og så skal der slappes godt af så den forsvinder.

 Tusind tak fordi netop DIG fordi du gav dig tid til at læse dette indlæg i dag.

Masser af Kærlige Kram

Mette 🙂

2 kommentarer

 • Marianne boldt

  Kære Mette
  Jeg kender det så godt fra mig selv af. Jeg synes jeg giver så meget men får ikke rigtig tilbage. Nu er det slut og det har kostet en del venner. Men siger til mig selv at rigtige venner/ veninder ikke svigter uanset hvad der sker. Måske vokser man i hver sin retning. Det kan skyldes mange ting. Men giv aldrig dig selv skylden. Da jeg lavede om på mit vilde liv og tabte 25 kg faldt en del fra. Nu var jeg ikke til byture osv. Nå dem tog jeg så på igen og igen. Nu er jeg opereret og fået lille ny mave sæk og det har kostet venner og et par familie medlemmer der bare ikke forstår mig. Men jeg er lige glad. Det er mit liv der gælder. Hvis jeg ikke gjorde der måtte jeg stoppe med at arbejde kunne ikke slæbe mine kiloer afsted længere. Så Mette du er god nok 👍🏻 Du er faktisk 👏🏻 Du skal være stolt af dig selv 💪🏻 Du har rykket dig så meget. 👍🏻💪🏻👏🏻 Du er bedre værd ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Hej Mette.
  Jeg får helt tårer i øjnene mens jeg læser dit opslag. Har selv mistet veninder men tror ind imellem man vokser fra hinanden. Og jeg føler også at det mest er mig der foreslår at ses og de tager aldrig initiativ. Så sig istedet sandheden hvis du ik vil se mig og lad være med at spilde min tid.
  Har selv været igennem 2 depressioner (stress på tidligere arb. Og fødsel). Og har gode/dårlige dage men mest gode også sådan det skal være 😊 men på de dårlige kommer tankerne og lavt selvværd. Har ligesom dig en vidunderlig mand som er der 1000 %.
  Følger dig på alle medier. Og du giver mig altid et smil på læben og godt grin.
  Sikker på du og manden får et skønt barn sammen. Kæmpede selv i 1 1/2 år inden min knægt kom og nu er han snart 6 år. Du er en vidunderlig pige. Og dem der kender dig og har dig i deres liv skal passe godt på dig ellers er det deres tab.
  Hjertelige hilsner fra Anita.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Intet kan slå mig ud.