Hvordan er det at være Mette lige nu?

En Mette med blandet følelser

Halløj 🙂

Wow sikke en dag i går.

img_31751

I går stod jeg frem og virkelig åbnede mig TOTALT op her på Bloggen og det var rigtig hårdt. Det er nogle af de ting jeg går med hver dag og det var IKKE kun i går desværre.

Min overvægt har altid fyldt ALT for Meget i mit liv og det har virkelig påvirket mig netop fordi jeg er den som folk har kigget efter.

Jeg har holdt mig tilbage på MANGE ting som ved at gå i svømmehallen fordi jeg skulle i bad sammen med andre og de kigger på mig. Eller bare generelt og blotte mig overfor andre gjorde jeg ikke.

Det her med folk omkring mig forsvinder, gør virkelig ondt på mig og jeg ved godt dem som er der det er de sande men alligevel. Folk burde da være glad på ens vegne at jeg nu er en MEGET mere glad pige og det lyser ud af mig men at det som altid har påvirket mig nemlig min vægt er begyndt og ændre sig.

Jeg er SÅÅ træt af og blive kigget efter pga. min vægt men jeg er mest træt af og blive skubbet væk og det er ikke fordi folk skal have ondt af mig men det er bare lidt pudsigt når jeg siger jeg ikke har det godt så kan folk godt være der Hvilket er rigtig rart MEN hvad med alle de andre dage?

Min kamp kan nogle dage være at skulle smile når jeg inderst inde har det svært/hårdt og ja jeg kan da godt nogle gange græde mig selv i søvne fordi det ikke altid er nemt.

Det gør mig virkelig bare så ked af det og det gør virkelig ondt inden i. Dem jeg har tæt på jamen jeg ville gøre ALT for dem og det håber jeg også de ved at jeg vil.

Så nej det var ikke kun i går det er noget jeg går med hver dag og det er virkelig ikke særlig sjovt at føle sig alene igen det har jeg prøvet ALT for meget.

Når jeg får de skulder klap via Mette´s Forandring så værdsætter jeg dem virkelig RIGTIG Meget og jeg bliver SÅÅ Glad men også RØRT.

Jeg har i lang tid ikke kunne se at jeg gjorde det godt og det har virkelig været svært at indse men det bliver bedre og bedre hen af vejen. Og jeg bliver bedre til at sige til mig selv at det er virkelig SEJT.

Men nu skal det IKKE være trist det hele for der er en som virkelig ALTID står klar og det er Min lille Kammerat Carlo hold nu op i dag jeg var rørt til tåre.

Jeg sendte en sms om han var frisk på en god tur og prøv lige og se hvad jeg fik retur

Hver gang jeg sender en sms og aftaler med gå tur og mit navn bliver IKKE nævnt så begynder han og pibe og går ud til døren og kigger eller ved hækken.

Det er vidst IKKE kun mig som nyder de her gå ture

Hold nu op hvor er han da kær:

I dag fik jeg den Største krammer og hold nu op det varmede virkelig men

At blive mødt på den måde med Glæde hver dag jamen for pokker jeg bliver bare så rørt.

I morgen kalder vægten på mig og som altid spændt på at se hvordan det ser ud?

I mandags sagde den + 3 kg og jeg var i TOTALT Chok så nu må jeg se hvad den siger i morgen.

Det som hjælper mig det er at det kan godt være jeg tager på MEN MEN jeg taber dem også igen og det betyder Virkelig MEGET for mig eller for at sige det ja så betyder det ALT.

Jeg har en masse ting at bokse med og alligevel taber jeg mig og det er VIRKELIG STORT For Mig.

Nu vil jeg IKKE kæmpe mere og derfor er jeg også ærlig omkring dette at det er sku ikke altid lige sjovt men hvem har også sagt det??

Nu vil jeg bare nyde min onsdag aften med en gå tur og hygge foran fjernsynet

Masser af KÆMPE Krammer

Mette 🙂

 

2 kommentarer

 • Ritha

  Hej Mette,vi er så glade for alle de lange ture, du går med Carlo,sjovt som han reagerer, når du sms’er, at du er på vej. Og altid kommer du glad og smilende, selv om du har dit, at spekulerer på.😍🐶knus fra Ritha og Carlo🐶

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Mette!
  Jeg kender ligepræcis den følelse du sidder med 🙂
  Ved godt at det er røvsygt at høre det her, men de personer som er ude af dit liv nu, har slet ikke fortjent at være en del af dit liv! Du er i gang med en udvikling og med at blive en bedre udgave af dig selv (husk på det). Og husk på at du også stadigvæk er smuk nu!
  Mange hilsner Cemilla

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan er det at være Mette lige nu?