Wow hvor var det bare Lækkert

Hvorfor smiler jeg så meget i dag?

Halløj 🙂

Så blev tirsdag og jeg er i dag TOTAL TOP MOTIVERET

img_3294

Jeg er bare SÅÅ STOLT i dag og mit smil i dag er bare KÆMPE så glad er jeg bare.

I går ville jeg gå på vægten for at se hvordan det stod til efter weekenden

 og BOM +1,3 kg

Med det samme sagde jeg til mig selv i morgen er det meste væk igen

I går havde jeg en spis mindre dag og den stod på 2 krydderboller med ost (morgenmad) Nu hvor jeg stod tidligt op kunne jeg godt mærke da jeg gik inde i byen ved 14 tiden at jeg var sulten igen så jeg købte mig en scones med lidt chokolade. Til aften stod min aftensmad på en tortilla pandekage med lidt tomat sovs, ost og skinke.

Plus 10,5 km Motion med et dårligt knæ

Meen så ville jeg lige kigge her til morgen med vægten og

 WUPTI MINUS 1,1 kg siden i går

YES YES jeg gjorde det sku SÅDAN nu skal resten af ugen og bare gå sådan så den kan se RIGTIG godt ud på Torsdag når det er min veje dag.

Jeg har i en periode nu drukket 1-2 glas RIGTIG Koldt vand om morgen for og få renset ud da jeg læste om det inde i en artikel på Facebook og jeg har gjort det samme om aften før jeg skal spise men også tæt på senge tid.

Om det ville kunne mærkes ved jeg ikke men jeg syntes det er meget rart og kunne få renset igennem.

På Fredag går turen til Esbjerg og jeg glæder mig HELT VILDT og jeg kan bare ikke vente og så skal der også virkelig ud og blive gået nogle ture.

Jeg vil have lov til at hygge mig Men i små mænger så det ikke bliver for voldsomt at komme med hjem ALT for meget plus kg.

Igen jeg ved jeg tager hurtigt på hvis jeg ikke får gået mine gå ture så de er MEGET vigtige for mig selvom jeg nyder dem.

Nu hvor Kenneth (Min Mand) har ferie skal den da også nydes med nogle gode gå ture da han selv gerne ville med ud at gå Hvilket jeg er MEGA Glad for da det ALTID er hyggeligt med selvskab.

I dag da jeg var ude at gå med Carlo mødte vi flere forskellige og hundene fik Rigtig LEGET/TUMLET og det blev da til en gå tur på 6 km

Da jeg kom hjem med Carlo havde jeg en hund med hjem som var TOTAL Træt og da jeg gik sov han bare. Nu blev der også leget en del i dag men det er da VIRKELIG SKØNT han sætter pris på de gå ture og jeg Glæder mig til sommer hvor jeg skal passe ham i 2 uger herhjemme hos mig. Så skal vi rigtig ud at gå ture

Lille Trætte Carlo:

MEN da jeg havde afleveret Carlo og jeg vi havde gået 6,09 km sagde jeg til mig selv

”Mette du får den lige op på 7 km”

I aften kalder en gå tur inden der kommer det som jeg skal se i fjernsynet hvilket jeg ikke kom i går pga mørket.

I aften står den på lidt lækkert for mig nemlig Rejer og salat med lidt dressing på (købe dressing) MUMS ELSKER bare rejer. Nogle ville nok sige det er kedelig men IKKE for mig selvom jeg er sulten er min lyst ikke sååå store til noget og nej jeg sulter ikke mig selv.

Nå kære Blog nu er det tid til at stoppe så kan jeg fortsætte i morgen med at få skrevet lidt herinde til alle dem som ville bruge deres tid på at læse hvad jeg har at skrive om.

Rigtig God Tirsdag aften

Masser af Kram

Mette

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wow hvor var det bare Lækkert