En Rigtig god Søndag

En Top Motiveret Mandag

Halløj 🙂

Så blev det Mandag og ugen er startet igen.

img_3362

Min Mandag har stået på en LANG god gå tur og i dag var det ikke det bedste vejr men ud at gå skulle jeg bare.

Turen i dag gik ved stranden og nej det var ikke noget nyt og så var jeg en smut på kirkegården hos Min Farfar og På vej hjem blev der handlet ind for min Farmor.

Og det blev til en MEGA lækker gå tur og jeg gjorde den lige lidt længere end jeg havde planlagt men igen det er jo IKKE noget nyt med mig for jeg laver jo tit mine gå ture om selvom jeg har en rute inde i mit hoved.

img_3363

De dage når jeg er i Esbjerg kan det nogle gange være svært fordi jeg godt kan blive fristet for vi ved jo alle at bedsteforældre tit har slik fremme.

Jeg prøver og begrænse mig men jeg vil gerne rose mig selv fordi jeg er blevet bedre til at holde igen hvilket jeg ALDRIG har været god til.

Derfor er jeg også virkelig glad for at få gået de her MEGA gode gå ture og at jeg får mig rørt.

Jeg ved godt at min vægt den nok ikke ser god ud på Torsdag MEN jeg har hygge mig sammen med Min kære Mand og Min Farmor for uanset hvad så ved jeg at jeg skal nok få det tabt igen.

De her sodavand drak jeg nede på Gran Canaria og selvom den er Zero er den MEGA god

img_3361

Jeg ved godt nogle nok ville sige eller tænke hende Mette mon hun nogensinde ville nå hendes mål og få tabt sig og der vil jeg sige JA det kan du tro jeg nok skal.

Men nu holder jeg mig i gang og sidder ikke bare på min flade som jeg gjorde før i tiden hvilket jeg er STOLT af.

Jeg sætter virkelig pris på og glæde dem som jeg har tæt på og ligenu fortjener Min farmor dette da hende og jeg virkelig er tæt sammen og det har vi ALTID været.

Så om jeg skal give den MAX GAS bagefter gør jeg gerne.

Nå men nu vil jeg nyde Min Mandag aften og fjernsyn

Masser af Kram

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En Rigtig god Søndag