Den havde jeg virkelig IKKE set komme

Fighteren der ALDRIG giver op så let

Halløjsa 🙂

Så blev det Fredag og jeg har tændt for musikken for fulde gardiner

img_3396

Nu må vi se hvor meget jeg får skrevet sådan jeg sidder og små danser med og ja synger thi hi for det er jo Fredag. I morgen er en specialt dag for Min mand Kenneth og jeg har været sammen i 12 år ja du hørte Rigtigt 12 år og wow det siger jeg også men på den gode måde.

Det BEDSTE jeg nogensinde har gjort for mig selv i mit liv det var da jeg flyttede Fra Jylland til Fyn for snart 11 år siden og at jeg er gået i gang med min forandring for det har virkelig gjort Meget for mig som mig som person og det har jeg virkelig haft brug for.

Der har været ALT for meget negativt i mit liv og det vil jeg IKKE have tilbage til mig igen for det er ligesom om det trækker mig ned og det skal det bare IKKE.

Nu skal der ses FREMAD selvom det nogle dage kan være MEGA svært.

Mine dårlige dage bunder med lavt selvværd og de dage er hårde for mig for der er jeg virkelig bare ked af det og det er bare IKKE særlig rart.

Jeg har i en periode på det sidste gået og været ked af det fordi jeg har følt mig svigtet og det har været MEGET hårdt for mig.

Jeg er MEGET Ærlig over hvordan jeg har det for hvorfor skal jeg holde mund med dette?? fordi det hjælper mig at komme ud med dette og komme videre.

Men jeg er så småt på banen igen og inderst inde er jeg som sagt en FIGTHER og jeg giver bare IKKE op

I går kaldte vægten på mig og jeg var som sagt overrasket over dette og det er jeg nu stadig og stadig STOLT over at jeg holder den selvom jeg småt tager på MEN det er jo Småting og det ryger hurtigt væk igen.

Dagen i dag har stået på en KANON gå tur sammen med Kenneth og Carlo og der var en som virkelig havde savnet vores gå ture

Det var nu MEGA koldt i dag Men alligevel blev det til en rigtig god tur

Fredagens gå tur:

img_3398

Min Fredag aften skal der lige en lille aften gå tur til inden der skal slappes af til fjernsynet og måske der hygges til en film det tror jeg lige at jeg trænger til under dynen på sofaen.

Men gaven til Kenneth skal lige gøres Færdig og det er jeg godt nok spændt på hvad han siger til dette

Denne sang passer lige på mig

Hvis du elsker mig? Den måde, Jeg ønsker at blive elsket på!

Nå men jeg må hellere stoppe for jeg kan jo bare blive ved og ved og det går jo ikke eller

Rigtig God Weekend

Masser af Fredags Krammer

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den havde jeg virkelig IKKE set komme