Fighteren der ALDRIG giver op så let

Når forandringen tydeligt kan ses men også mærkes

Halløj 🙂

Jubiiii så blev da sørme lige Lørdag

img_3416

Syntes lige det har været Lørdag hold nu op sådan en uge går bare Stærkt og nogle gange kan jeg da godt have svært ved at følge med.

I dag er det nu ikke det bedste vejr udenfor så jeg har lige taget og en lille dans på stuegulvet (ej okay jeg har taget flere og jeg kommer til og tage flere endnu)

Jeg gik i går i tænke tilbage mode og wow hvor er der godt nok sket MEGET og jeg ved godt jeg siger det TIT men HOLD NU OP jeg er jo MEGA STOLT.

Jeg bliver tit mindet om ”gamle” dag når der dukker minder op på Facebook og nogle gange kan jeg godt tænke

”ALDRIG MERE METTE”

img_3412

I dag har jeg siddet og været lidt kreativ med mine gamle og nye billeder og Fuck hvor er det altså MEGA SEJT (undskyld jeg bander)

Dette billede er taget i dag:

img_3401

Jeg kan godt lide at se mine før/efter billeder for det gør mig virkelig bare SÅÅÅÅ STOLT og MEGA Glad og jeg kan se at det gør den rigtig vej selvom jeg godt kan mærke det.

Efter jeg havde taget denne dans på stuegulvet slog det mig lige at det har jeg ALDRIG rigtig gjort for netop fordi jeg vejede for meget og at jeg Hurtigt blev forpustet.

Før i tiden kunne jeg ikke så mange ting fordi jeg hurtigt blev for pustet og jeg følte jeg var ved at dø MEN det er væk nu HELDIGVIS.

Nu kan jeg MEGET mere ja som at danse til musikken i stuen uden og falde død om inden musikken er startet. Jeg kan gå MEGET længere end jeg NOGENSINDE har gjort før (gå ture)

Jeg har sat mig et mål her til sommer og det er jeg SKAL gå fra hvor jeg bor og til Kerteminde og det er ca. 20 km og det SKAL jeg bare og hvorfor lige Kerteminde? Det var en tanke jeg fik sidste sommer men jeg skulle lige ”træne” lidt mere til dette.

Jeg kunne også godt tænke mig at cykle en tur til Faaborg og der er 38 km men om det bliver til sommer også det ved jeg ikke endnu.

Det lyder lidt VILDT eller MEGET vildt men nu hvor jeg ALDRIG har kunne gøre dette tænkte jeg at NU skal det bare være.

Prøv lige og se en MEGA forandring på dette billede:

img_3414

I dag skal dagen fejres med at Kenneth og jeg har været sammen i 12 år og der står som sagt Raclette på Menuen (Billeder kommer i morgen på Bloggen)

Nu hvor det er sådan en MEGA god dag tror jeg der skal høres lidt musik og så skal der bare danses rundt

Mette er i HØJT og GODT HUMØR i dag

Puha jeg fik helt varmen af og danse rundt efter jeg lavede denne dans video til Bloggen i dag.

Nå men nu skal der lyttes lidt videre til Musikken og så skal billederne her ligges på Facebook og Instagram

Rigtige mange tak til dig som har lyst til at læse dette Blogindlæg

Rigtig God Lørdag til dig.

Masser af Glad I Låget Kram.

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fighteren der ALDRIG giver op så let