Når forandringen tydeligt kan ses men også mærkes

Kanon Lækker Weekend

 

Halløj 🙂

Wow en god weekend med hygge og afslapning.

img_3429

Herhjemme i går stod den på TOTAL hygge og jeg kom først ud at gå aften gå tur kl 23 og ellers stod den på Dans på stuegulvet.

Men sådanne dage skal der også være plads til men så er det jo godt når der skal handles i dag så kan jeg gå en omvej og gerne en længere end af slagsen.

De sidste 14 dage har jeg været med til Tæl Skridt så i dag hvor det er sidste dag så skal der gives MAX GAS.

I går stod den på raclette herhjemme og det var SUPER LÆKKERT.

img_3428

Der var Oksemørbrad, Marineret svinemørbrad, Pølser svøbt med bacon, Champignon, Omelet (med forårs løg, Skinke og ost)  Salat

Fordi det var en speciel dag i går blev det også til et glas vin (eller to)

img_34301

Jeg har her de sidste par dage haft lyst til alt muligt og hvorfor det ved jeg faktisk ikke og det skulle MEGET gerne stoppe for det går jo ikke at det fortsætter med det.

I går inden jeg gik i seng fik jeg MEGA ondt ved mit bryst ben og hos mig er det tegn på stress og jeg har kunne mærke i dag at jeg er Virkelig  træt og lysten til noget har ikke været helt i top MEN Min Fighter kommer frem i mig og det hjælper ikke og bare lade være.

De sidste par dage der har jeg virkelig gået og tænkt netop fordi jeg skal til kontrol på sygehuset på Torsdag og hvad kan de finde på at sige det ved jeg ikke?

Jeg var på sygehuset i August 2016 fordi vi har forsøgt det med at få barn og jeg blev undersøgt og ALT så Fint ud og hvis de skulle hjælpe mig med og blive gravid så skulle jeg tabe mig fordi jeg vejer for MEGET hvilket jeg udmærket godt ved.

Jeg var i gang med at tabe mig da jeg var der sidst og jeg godt jeg ikke har tabt mig nok men jeg ville ikke lyn tabe mig.

Så jeg er godt nok spændt på hvad de siger så nu må vi se hvad der kommer til at ske.

Håber da drømmen en dag ville lykkedes.

Men det motivere også en til at blive ved med at tabe sig hvis der skal hjælp til.

Nå men nu kalder en gå tur inden det bliver mørkt selvom det er noget kedeligt vejr udenfor i dag.

Rigtig God Søndag

Masser af Kram

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når forandringen tydeligt kan ses men også mærkes