En Mandag med Rigtig godt nyt

Fra Lavt selvværd til Meget selvtillid

 

Halløj 🙂

WOW Sikke en dog en kold Tirsdag i dag.

img_3477

Så blev det tid til at skrive lidt på Bloggen og få sat ord på nogle tanker som jeg har omkring det her med at veje for Meget.

Jeg har altid haft lidt mere på sidebenene end andre og det har IKKE altid været nemt. Jeg pjækkede stort set ALTID til Idræt i skolen fordi det her med og skulle tage tøjet af foran andre gjorde mig virkelig Utilpas og jeg var MEGA flov.

Det med at gå i svømmehallen er også noget som jeg altid gerne har villet MEN og skulle stå nøgen overfor andre om jeg kender dem eller ej det var IKKE sagen.

Jeg er tit blevet kigget efter fordi jeg har vejet mere end andre og det har bare IKKE været særlig rart og tit blev jeg MEGET ked af det og utilpas.

Før i tiden var jeg ikke den som kom restaurant og hvorfor ved jeg faktisk ikke sådan var vores familie bare ikke.

Men da jeg fandt sammen med Kenneth blev det da ændret og jeg prøvede noget nyt og spændende mad som jeg ALDRIG havde prøvet før.

Men hvis vi var ude at spise kunne jeg nogle gange føle jeg mig Utilpas netop fordi det måske så forkert ud at gå ud at spise fed mad når jeg mere havde brug for at tabe mig.

Dog er jeg blevet kigget efter og Hver gang så har jeg mistet min appetit og uden at sige det til nogen blev jeg ked at det inde i.

Min selvtillid har virkelig været MEGET LAV og ja jeg var også MEGET alene og hold nu op hvor har det været hårdt jeg har Rigtig Mange gange haft lyst til at rejse LANGT LANGT væk men det har ikke rigtig hjulpet noget for det ville være der når jeg kom tilbage igen.

Som barn/ teenager holdte vi altid vores sommerferie på ÆRØ hos min Oldemor, Farmor og Farfar. Dog var vi et år i Italien (Bil) så det med at se verden på en anden måde har jeg IKKE oplevet.

Men det er der blevet gjort noget ved i mit voksen liv og der er blevet rejst nogle gange efterhånden og der er i den grad blevet oplevet nogle gode og dejlige ting.

Når jeg har været ude at rejse har jeg følt mig som en helt anden Mette og jeg er IKKE blevet kigget på hvis jeg sidder og spiser pizza som jeg var herhjemme og på en måde kan jeg godt sige at jeg har følt mig mere “Fri” i udlandet.

Jo mere Min selvtillid er vokset i mit forløb hvor jeg har tabt mig jo mere “Ligeglad” er jeg ligeglad med hvad folk tænker om mig.

Her i Sommers da vi var ude at rejse blæste jeg lidt på hvad andre sagde/tænkte om mig. Når jeg var i poolen forgik det i badedragt og derfor fik jeg ikke altid sol på maven.

Så i stedet blev det slikket sol ude på terrassen i stedet og de eneste som kunne se mig var dem som havde altan (naboer)

Så jeg var TOTALT ligeglad og gjorde det som jeg havde lyst til NEMLIG få noget sol.

Jeg deler dette billede med jer fra i sommers (Gran Canaria)

img_3476

Min selvtillid blev bedre og bedre efter jeg er begyndt at tabe mig og mon ikke snart at svømmehallen kalder igen det tror jeg.

I dag har det været MEGA hunde KOLDT og det har IKKE holdt mig tilbage og der er blevet gået nogle Km Hvilket jeg normalt ikke gør (Ej spøg til side)

Min Motion i dag:

img_3479

Inden jeg slutter denne Blog af for i dag skal i lige have et stemnings billede fra min gå tur i dag

Mette & Carlo på tur 7/2-2017:

img_3470

Masser af Kram

Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En Mandag med Rigtig godt nyt