Det her er virkelig for VILDT !!

Det er Totalt Velfortjent

Halløj 🙂

Så blev det Fredag og weekend Top Nice.

img_3533

I går kaldte vægten og hold nu op hvor var det bare MEGA lækkert og gå på weekend med.

Jeg kan mærke mere og mere jeg bliver bedre til at styre vægten hvilket jeg er MEGA STOLT over for det er jo det jeg gerne ville kunne nemlig Holde den.

Det er jo en drøm som er gået i opfyldelse for mig og jeg har håbet mange gange men hvor gang er der gået noget galt MEN Nu er jeg TOTALT på banen igen Nemlig!!

I går skulle jeg lige prøve Min top da jeg lige ville prøve og lave et før/efter billede og WOW for pokker der sker godt nok noget med den krop nu.

Mette Anno 25/5-2015 & 9/2-2017:

img_3540

Der er lige 16,6 kg forskel

img_3539

SÅÅÅ SEJT

I dag har jeg bare været MEGA træt og det blev da også til en gå tur sammen med Carlo. Mine ben var MEGA tunge og jeg havde det hammer varmt med mine skibukser og tykke jakke selvom jeg måtte stoppe nogle gange blev det da en Rigtig god tur på 5 km (Selvom Carlo ville gå mere)

img_3542

I morgen har jeg sag til mig selv at det eneste Motion jeg får er det jeg gå rundt inde døre og en aften gå tur ellers skal jeg IKKE lave noget bare SLAPPE AF og nyde at være Mette nu hvor Manden skal på job.

Jeg syntes jeg har givet den SÅÅÅÅ MEGET GAS her den sidste uge med Motionen nemlig hele 101,01 kg Så er det altså tiltrængt og jeg syntes selv at det er VELFORTJENT.

Stemning billede fra gå turen i dag (snapchat):

En Happy Mette det er vel Fredag og Weekend

img_3534

Søndag kommer skibukserne atter igen kommer i brug når jeg vil gå manden i møde når han har fri fra arbejde. Det gør jeg faktisk tit når han har weekend arbejde da jeg nogle gange går de (4,5 km) hver vej

Det er en god tur og det er nogle gode km

I aften står den på god mad med Bankekøds bøffer, Ærter, Pommes noisette og Bearnaise sovs. Ja det er vel fredag og det skal bare nydes i den grad.

Efter sådan en god uge ja så skal den også nydes for fortjener jeg.

Hellere have 1 hygge dag end og have 7 hygge dage hvis du forstår

Nå men nu vil jeg slukke for musikken og slappe lidt af på sofaen til lidt fjernsyn.

Rigtig God Fredag og Weekend

Masser af Kram

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det her er virkelig for VILDT !!