Hvor er det VILDT at være tættere på nu

Festen Fortsætter igen i dag

Halløjsa 🙂

img_36751

WOW en dag i går det var virkelig en MEGA Vild dag og det er det stadig.

Og kunne gå på vægten i går og den sagde MINUS 600 g MEN også et samlet vægttab på nu MINUS 17,2 kg det er virkelig bare for VILDT og nogle gange kan det stadig godt være svært at Fatte.

Ved at spise mindre og LANGE GODE Gå ture kan gøre det og så tænker jeg bare HALLO hvorfor har jeg ikke gjort det for LANG tid siden i stedet. Fordi mine dage ikke altid har været nemme før i tiden og min rygrad var som en regnorm.

Men i dag gør jeg det helt af mig selv og det er nok mere det som kommer bag på mig at det er KUN mig med en masse støtte omkring dette det er nok det VILDESTE jeg har gjort længe hvis det ikke ER det Vildeste.

I dag efter jeg havde været til møde på jobcenteret valgte jeg at gå ind til byen for at hente mine leggings som var kommet hjem. Da jeg kom derind faldt jeg over en Bluse og ja det skulle jeg bare PRØVE og den sad PERFEKT.

Det er Fredag og jeg syntes lige jeg fortjente den og skulle lige forkæles lidt og nu hvor jeg havde gavekort tilbage kunne jeg jo lige så godt bruge dem.

Da jeg gik hen til bussen kunne jeg godt se at jeg var i god tid og at der var 20 min til at den kom tænkte jeg Nej jeg gider ikke bare stå her for at vente så jeg gik til næste bus stop sted for at udnytte tiden ja hvorfor ikke?

Da jeg kom hjem kunne jeg bare mærke at Min Selvtillid var TOTAL i TOP så jeg gik ud for at vaske mit hår og så fik jeg lige brugt min farve bombe ja jeg gjorde noget for og ved mig selv.

Her kan du se Min nye Bluse:

img_3669

Og mit gode humør det er bare fortsat derud af og det blev da også en lille dans eller 5-6 stykker hvor jeg bare gik TOTALT AMORK

Dagen i dag har jeg virkelig bare følt mig Lækker og nyder at selvtilliden stadig er med mig.

I dag er det Min hygge dag/aften og det skal virkelig bare NYDES hvilket jeg glæder mig til.

I aften er det mig som står for Aftensmaden herhjemme og der skal guffes god mad.

Nu er jeg ikke Sååå god til at lave mad MEN jeg bliver bedre og bedre til det.

Så vores Fredags Menu består af:

Ben, Små kartoffelgratin(med fløde og ost) Friske Champignon på panden og Bearnaise sovs.

Til Desset er der is i vaffelskåle (med chokolade)

img_3680

Nu hvor det bare går SÅ godt syntes jeg lige at det skal fejres Men det er også Min måde at sige tak til Manden på for den SUPER Støtte han giver mig.

Ellers står aften på hygge og afslapning og i morgen står den på besøg af svigerfar så der skal bages Kanelsnegle.

Nå men nu vil jeg i gang med at få gjort klar til at lave mad og gjort det lidt hyggeligt.

Masser af Kram

Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor er det VILDT at være tættere på nu