Det er jo Mega Sejt det her.

Hvor er det her altså MEGA Lækkert….

Halløj På Bloggen i dag 🙂

Så blev det tirsdag og HOLD NU OP et Lækkert vejr ude også selv om det Blæser Hallo Solen SKINNER.

img_37291

I går var en MEGA MEGA god og Lækker dag også selvom det var et kedeligt vejr og der blev gået en God og LANG gå tur sammen med Carlo og vi var bare TOTALT Friske Og TOP MOTIVERET at der bare skulle gives MAX GAS og ja det blev der også men tror også den lille fyr var træt da vi kom hjem.

Men efter jeg havde siddet og slappet lidt af kunne jeg mærke at der skulle ske noget og med det samme sagde jeg højt til mig selv

” Mette for pokker du er jo FOR VILD”

Jeg tændte for noget musik og hvor jeg gik rundt i stuen i mens jeg gik og skrev på Bloggen (2 fluer med et Smæk) og det blev da lige til 5 km på stuegulvet SÅDAN!!

Efter aftensmaden blev det til en lille aften gå tur sammen med Kenneth og det er ALTID hyggeligt at gå sammen for så får vi snakket om ALT muligt selvom det gør vi jo hver dag alligevel Men det her er bare på en anden måde.

Dagens Motion i går endte med at blive 17,77 km OG 26.067 Skridt.

img_37251

I dag stod den så på Veninde hygge inde i byen og vi var inde at spise Brunch/Frokost på Dalle Valle og det var MEGA hyggeligt og maden passer godt til os.

Efter vi havde siddet og spist men også snakket skulle der en gå tur til som vi nu har gjort de andre gange vi har spist der.

Efter vi havde gået lidt rundt inde i byen og kigget på lidt butikker gik vi en lidt længere tur og der blev bare snakket derud af og det var lige hvad vi begge havde brug for.

Da hun var kørt hjem gik jeg hen til bussen og jeg kunne se at jeg skulle vente 15 min ca og i stedet for at stå sammen med en masse andre valgte jeg at gå videre til næste stoppested som kun tog mig 8 min og nu hvor det var SÅÅÅ lækkert et vejr skulle det jo NYDES.

Jeg skulle vente nogle minutter på bussen så jeg gik frem og tilbage altså jeg holdte mig i gang.

MEN da jeg var kommet med bussen og jeg var stået af bussen kunne jeg se at Endomondo den sagde jeg havde gået 7,63 km og jeg manglede KUN 2,37 km for at kunne runde de 10 km så hvad gjorde jeg ja jeg gik en OMVEJ hjem og jeg sagde til mig selv at nu hvor jeg var tæt på kunne jeg lige så godt tage de sidste med for at kunne runde op.

Så i stedet for at gå ca 350 meter så gik jeg 2,40 km i stedet og ved du hvad??

DET KALDER JEG TOTAL TOP MOTIVATION

Min Selvtillid den vokser for VILDT de dage her og INTET kan få mig ned med nakken.

MEGA Lækker gå tur:

img_37281

Efter aftensmaden og inden der skal ses fjernsyn/slappes skal der lige en aften gå tur til og lidt frisk luft.

I mens jeg har siddet her og skrevet på Bloggen er der blevet hørt musik i STOR Stil og mit humør er bare i TOP

Jeg bliver SÅÅÅ Glad I Låget når jeg lytter til musikken

Nu vil jeg nyde Min Tirsdag og det er vidst også Velfortjent

Rigtig God Aften

Masser af kram

Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er jo Mega Sejt det her.