Hvor er det her altså MEGA Lækkert….

Rolig nu Mette Klap lige hesten.

Halløjsa 🙂

Wauw så er det snart Torsdag igen.

img_37291

Hold nu op så er det Onsdag igen og i morgen kalder vægten på mig og det er spændende men jeg tror på at der er sket noget for det kan jeg jo mærke.

Her det sidste par dage har jeg virkelig kunne mærke i STOR Stil at der er sket noget med kroppen hold nu op hvor er det altså virkelig dejligt at tænke på men jeg vil også sige at det er MEGA SEJT og STOLTHEDEN Lyser også bare ud af mig.

I går stod jeg og kiggede ned af mig selv og sikke nogle flotte ben jeg har fået mig og så jeg sagde til Kenneth ”prøv lige at se de her flotte stænger”

Jamen det er jo bare HELT VILDT og er min selvtillid er kommet frem det er jo HERRE LÆKKERT.

JEG ER SÅÅÅÅ MEGA STOLT OVER MIN KROPS FORANDRING

De sidste par dage er der godt nok blevet den MAX GAS og der er virkelig blevet SPARKET RØV i STOR stil.

Mandag blev der gået 17,77 km og i går blev der gået 17,84 km

img_37421

img_37431

2 Dage i streg hvor der er blevet gået 10 km i ET HUG og hvorfor så ikke gå efter et HATTRICK i dag og så få gået 10 km igen i et HUG.

Så i dag da jeg hentede Carlo kunne jeg bare se men også mærke at han var frisk til at gå de 10 km Hvilket jo var MEGA SKØNT.

Efter vi havde gået lidt mødte vi ensom vi kendte og det endte med at vi gik sammen og hundene fik leget sammen. Efter vi havde gået lidt kunne vi se at en anden vi kendte gik i hundeskoven og jeg ville lige ind at hilse så vi gik i hundeskoven lidt og så kørte snakken bare derud af.

Det endte med at hende jeg mødte først hun gik videre og vi stod og snakkede noget tid og jeg kunne godt se vi havde kun gået 5,5 km så det endte med at vi gik sammen med hende den anden og så kørte snakken videre og hundene ja det gik og hyggede sig.

Carlo fik rigtig slappet af i hundeskoven så han var jo virkelig frisk til en gå tur igen.

Da jeg havde afleveret Carlo og jeg næsten var hjemme ved mig selv manglede jeg IKKE ret meget og det endte med jeg Liiige skulle have den op på 11 km

Sørme så om jeg ikke fik de 11 km i Hus.

img_37471

YES YES YES SÅDAN så blev det lige til 3 dage x 10 km Plus mere

Det er jo MEGA MEGA LÆKKERT

I aften kalder en aften gå tur og så tror jeg at sengen det kalder lidt tidligere i dag for jeg kan godt mærke at jeg er lidt træt nu MEN for mig er det gode tegn for så har jeg jo lavet noget.

For at jeg ikke sidder og falder i søvn så tror jeg at jeg vil gå lidt rundt på stuegulvet for sætter jeg en film på så sover jeg nok og så kan jeg ikke sove senere.

Jeg vil hellere holde mig i gang og jeg kan slappe af senere.

Selvom overskriften siger rolig nu kan jeg altså ikke ”bare” slappe af og jeg udnytter bare Min Motivation

Masser af Kram

Mette:)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor er det her altså MEGA Lækkert….