En mærkelig start på ugen

Totalt Lækker Fredag og Jeg er igen på Banen.

Halløj På Bloggen 🙂

Så er Musikken tændt og jeg er klar til at skrive på Bloggen igen.

img_38671

Der har været lidt stille på Bloggen da jeg skulle en smut til Esbjerg hvor den stod på sygehus besøg. Jeg er nu ikke særlig glad for sygehus men helt ærlig hvem er dog det? Jeg havde det Virkelig skidt denne her gang fordi jeg vidste hvordan det var sidste gang Min Farmor var indlagt og det var bare IKKE særlig rart da jeg var ved at miste hende.

Så hele Min Verden stod lige stille og jeg kunne INTET overskue og jeg valgte at springe Min Veje dag over (Torsdag)

Jeg har da savnet de LANGE gå ture MEN alligevel er der blevet gået nogle km Onsdag og Torsdag for der er blevet gået 14,58 km.

Jeg kan ikke undvære mine gå ture om de er Lange eller Korte ja det er lige meget for jeg skal bare UD at gå for de korte ture ja de løber jo også op i sidste ende (km)

Men nu er jeg hjemme igen og dagen i dag skulle NYDES med en LANG gå tur sammen med Carlo og ja han var jo TOTAL TOP MOTIVERET som han nu ALTID er.

Der er IKKE noget bedre når jeg kan få lov til at låne Carlo med på de ture men at jeg er SÅÅ Savnet det er faktisk lidt vildt og se en hund blive SÅÅÅ glad når gå turen kalder det er virkelig bare Sååå Sødt.

Gåturen i dag:

img_38631

Efter gå turen kunne jeg mærke på mig selv at Min Selvtillid virkeligt var i TOTAL TOP og det er det faktisk Stadig.

Jeg nyder Virkelig min selvtillid og jeg kan mærke på mig selv at jeg får mere og mere lyst til at gøre noget ud af mig selv ved at bruge Mascara og nogle gange makeup (Øjenskygge)

At få den selvtillid og kunne mærke den det er RET VILDT for jeg har ALDRIG haft det på den her måde før og det med at tage billeder af sig selv ja det er også noget NYT for det har ALDRIG været Min Favorit da jeg ALTID har gemt mig.

I dag står den på TOTALT Hygge herhjemme for det er nemlig Min hygge dag og så står den på Mad ude fra Nemlig Pizza og i aften står den på X Factor og så skal der nok ses en film hvem ved?

Weekenden ved jeg ikke helt hvad jeg skal endnu da Kenneth skal på job så måske der skal ud og nydes noget frisk luft.

Nu må vi se hvad de lover af vejr i weekenden men ja det kan jeg jo sagtens sige for vil jeg ud at gå jamen så gør jeg det jo bare.

Nu vil jeg nyde Min Aften og slappe lidt af og så en Lille gå tur inden sengetid

Rigtig God Fredag og Weekend.

Masser af Krammer

Mette 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En mærkelig start på ugen