Jeg kan mærke at det Fortsætter

Wow en følelse jeg ALDRIG har oplevet før

 

Halløj På Bloggen 🙂

img_3934

Hold nu op en MEGA lækker dag i går hvor der blev budt på overraskelser nu hvor jeg blev målt i cm og jeg fik lavet det billede med melet.

Jeg fik også taget nye billeder til Før/Efter billeder og hvis du ikke har set dem?

Så kan du her se indlægget fra i går:

https://mettesforandring.dk/2017/03/04/jeg-kan-maerke-at-det-fortsaetter/

Min Aftensmad stod i går på Bønnefritter med lidt parmesan ost og krydderier, Salat og Mørbradbøffer.

Billedet som du ser her var min mad:

img_3926

Hold nu op det mættede HELT vildt MEGET og jeg havde IKKE lyst til noget som helst bagefter og da jeg gik i seng kunne jeg stadig mærke den mæthed og jeg fik IKKE særlig meget mad men det holdte længe hvilket var Rigtig RART.

I dag efter at Kenneth var kørt på arbejde tændte jeg lidt fyrfadslys og så lavede jeg mig lidt morgenmad.

Da det var MEGA kedeligt vejr satte jeg mig matador på og så hyggede jeg med dette.

Jeg kunne mærke at jeg blev mere og mere træt og den sofa blev mere og mere blød.

Jeg havde lovet at gå Kenneth i møde når han havde fri så det gjorde jeg og regnen var heldigvis stoppet så jeg tog de gode sko på og så gik jeg bare derud af.

Under min gå tur var der nogle ting som virkelig gik op for mig og jeg blev faktisk MEGET Rørt og jeg var tæt på at bryde sammen men på den gode måde.

Jeg var ved at bryde sammen pga Min Stolthed og det var en Vildt mærkelig følelse og som jeg ALDRIG har oplevet før NOGENSINDE.

Det gik op for mig i dag Hvor MEGET jeg har tabt mig og jeg kunne mærke en helt anderledes følelse i min krop og jeg kunne mærke på min jakke at den slet ikke var stram men det har jeg nu ikke oplevet i LANG tid hvilket jo er MEGA Lækkert.

Noget andet er at jeg kan mærke at jeg bliver ikke så hurtig forpustet selvom min puls kommer rigtig godt op.

Under min gå tur lavede jeg denne video som jeg lagde ind på både Facebook og Instagram:

Hver gang jeg deler noget på nettet (Facebook og Instagram) så går der ikke særlig lang tid før det vælter ind med syntes godt om eller kommentar og jeg vil sige det går lige ind HVER gang netop fordi jeg ALDRIG er blevet set andet end hende den tykke som blev større og større og nu bliver jeg set som hende der gør noget ved det og til tider hende som kæmper.

Det varmer mit hjerte hver gang og jeg bliver sku så rørt at folk er så søde at bruge tid på en (Det har jeg ikke været vant til før)

Min Motivation den har været helt oppe at køre i dag og jeg kunne mærke min gå tur den blev bare MEGET bedre og jeg blev bare så TOTAL GLAD I LÅGET.

Jeg havde sagt at de 10 km skulle jeg gå i dag på denne tur og sørme så om jeg ikke gjorde det og flere gange fik jeg rigtig Pulsen OP.

img_3933

Nu kalder en Lille aften gå tur inden senge tid og i morgen ringer vækkeuret kl 6 da Kenneth skal møde kl 7 og så kalder en gå tur sammen med Carlo sørme også i morgen hvis altså han er frisk men det tror jeg nu at han er.

Rigtig mange tak fordi at du havde lyst til at læse med

Masser af Kram

Mette 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg kan mærke at det Fortsætter